Oldal frissítése

Philips Viva Collection HD2650/30

26 090 Ft

Philips Viva Collection HD2650/30

A pirítós a kedvenc ételeid közé tartozik, de otthon nem tudod elkészíteni, vagy nem szereted, ha megszívja magát olajjal? Akkor hasznos lesz számodra a remek Philips kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetséges két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. A kiolvasztás funkció miatt is megszereted. Ennek főleg akkor veszed hasznát, ha nagyobb mennyiségű péksüteményt tárolsz a mélyhűtődben. Beállíthatod, mennyire süljön át a pirítós. Ha valami módosította a terveid, mindössze egyetlen gombnyomással ki lehet kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolást azok fogják szeretni, akik ételkészítés közben mással is foglalkoznak. A minőségi Philips pirító magas kiemelés funkcióval rendelkező szerkezetet kapott. Így a pirítós kivétele közben nem fordul elő, hogy megégeted magad. Nem szereted, ha a kenyér két oldalának különbözik a színe? A középrehúzó funkcióval elérheted, hogy egyenletesen piruljon meg. A kenyérpirító tisztítása nem tart sokáig, a morzsákat egyszerűen kiöntheted a kivehető morzsatálcából. A pirító a péksütemények ropogóssá tételére is kiválóan használható, mert erre a célra zsemlemelegítővel rendelkezik.

Kenyérpirító Philips Viva Collection HD2650/30 ...

Az elsőrangú Philips Viva Collection HD2650/30 kenyérpirító fő paraméterei

  • Pirítós egyszerű és gyors elkészítésére gyártott kenyérpirító
  • Egyszerre két fél szelet kenyeret készíthetsz el vele
  • Szabályozható pirítási intenzitás
  • A kitűnő Philips pirítós sütő kiolvasztás funkcióval is rendelkezik
  • Egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol
  • A pirító magas kiemelés funkciót is kínál
  • A középre húzás funkció a kenyér egyenletes átsülésére szolgál
  • Az elsőrangú kenyérpirító egy praktikus kivehető morzsatálcát is kínál
Kenyérpirító Philips Viva Collection HD2650/30 ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Melegszendvics készítés
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő

Szín

Szín Fekete
Kód:  PHItop48
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720389031748
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15