Oldal frissítése

Philips SRP5018

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SRP5018

A sokoldalú 8in1 távirányító a kezelőszervek széles választékát helyettesíti. Egyszerűen és egyedül a TV, a műholdas és a kábeltévé, a Blu-ray vagy a DVD lejátszók, a hangrendszerek és a házszínházak irányíthatók. Még ha sok csatlakoztatott funkcióval is rendelkezik, a vezető tisztán és intuitív módon néz TV-t nézve a legkényelmesebbé.

Mit tesz a Philips Srp5018 illesztőprogram?

  • Egyszerre 8 típusú eszközt felügyel
  • Gyors hozzáférés a streaming szolgáltatásokhoz
  • Tanuló gombok a jövőbeli eszközök számára
  • Egyszerű és gyors párosítás

A távirányító a jövőre is gondol

A Philips Srp5018 univerzális távirányítója megérti a jelenleg népszerű Netflix vagy Amazon szolgáltatásokat, és gyors hozzáférési gombokat kínál számukra. Állítható gombokkal is rendelkezik, amelyek nem képesek új, új eszközök kezelésére és kezelésére a jövőben. A vezérlő előnye gyors és nagyon egyszerű párosítás vezérelt eszközökkel.  

Tartomány :
10 m

Akkumulátor :
2 × AAA

Kód:  WC550e75
Termékszám:  SRP5018/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05