Oldal frissítése

Philips SHX10

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHX10

Élvezze a hangokat áldozatok nélkül. A világhírű Philips cég egy olyan termékkel állt elő ami a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. A 8.6mm-es neodímium mágneses hangszórók tiszta hangzást és dinamikus basszust biztosítanak. Ráadásul a fejhallgató LED vizualizációval is ki van egészítve. A LED szinkonizálva van minden hangszínnel, így nemcsak hallani, de látni is fogja a zenét. A hangszóró kicsit sem torzít a hangon még nagy hangerőn sem. Jár hozzá egy mikrofon is, ami a kábelen helyezkedik el. A 3.5mm-es jack csatlakozóval, ez a fejhallgató a fantasztikus zenei élmény tökéletes fegyverévé válik. Egyszerűen csatlakoztassa a legtöbb elektronikus eszközhöz (PC, laptop, MP3 lejátszó, tablet, stb).

Legfőbb jellemzői

  • Robusztus megjelenésű
  • BassReflex rendszer
  • 8,6 mm-es hangszórók
  • 3 pár fülbetét
  • Beépített lítium-polimer akkumulátor
  • LED-es világítás
  • Réz kábel nikkelezett felülettel
  • Tartalmaz egy USB kábelt

Rivaldafény

A fejhallgató úgy lett tervezve, hogy a legkényelmesebb legyen. Egy buliban könnyedén a figyelem központjává válhat az ütemre villogó LED fényekkel. Kiváló minőségű beépített lítium-polimer akkumulátor biztosítja, hogy akár 8 órán át világítson. Puha párnázata szellőzik, csökkenti a nyomást és a hőt.

Tiszta hangvisszaadás

A tervezésnek köszönhetően a fejhallgató jól kiszűri a külső zajokat, így teljeskörű élményt nyújt. A tökéletes hangzásról alacsony frekvenciáko a Bassreflex Port rendszer gondoskodik. A zenelejátszó rendszer biztosítja, hogy a levegő akörnyezetbe távozzon. A hangzás még magas hangerőn és nagy teljesítményű audio bemenet esetén is tiszta marad.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI910d
Termékszám:  SHX10/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05