Oldal frissítése

Philips SHQ3405BL, kék

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ3405BL, kék

A Philips márka fejhallgatója azoknak készült, akik szeretik a kényelmet még kedvenc zenéik hallgatása közben is. Ezeknek a termékeknek a hangreprodukciója nagyon magas minőségű.

A kényelmes és stabil illeszkedés garantált a szabadalmazott, állítható fülhoroggal, ami egy speciális ultra-könnyű konstrukció és három különböző méretű adapterrel van kiegészítve. Egyszerűen válaszd ki a neked legjobban megfelelő méretet. Felhasználóbarát a tartó megléte is, amely garantálja, hogy a fejhallgató mindig biztonságban legyen. 

Legfontosabb jellemzői

  • Állítható fülhorog
  • Vízálló fülhallgató (IPX4 szabvány)
  • Kiváló hangminőség
  • Három méretű fülrögzítő (S, M, L)
  • Kábeltartó az összetekeredés megelőzésére
  • Sportos tok
  • 8,6 mm-es átmérőjű teljesítmény-átalakító
  • Kiváló hangtartomány: 6 - 24000 Hz

Ne fogja vissza magát

A Kevlar erősítésű kábel erős és védelmet biztosít szakadás vagy akár törés esetén. Könnyedén kezelhető extrém környezetben és tréning közben. Vízálló kialakítása védi a fejhallgatót a víztől, így nem kell aggódnod, ha vizes leszel vagy túl sokat izzadsz. Kis súlyának köszönhetően, ami mindössze 7,1 gramm, a fejhallgatót szinte észre sem veszed. A beépített mikrofon és irányító segítségével lehetséges zenét váltani vagy hívásokat fogadni. A kábel végén egy aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó található.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JPI832i5a
Termékszám:  SHQ3405BL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15