Oldal frissítése

Philips SHQ1405BL kék

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ1405BL kék

A Philips fülhallgató azoknak készült, akik szeretik a kényelmet miközben a kedvenc zenéjüket hallgatják. Kiváló minőségű hangzást nyújt. Kényelmes, és a stabil illeszkedést három pár szabadalmaztatott ultra-könnyű szerkezetű fülhorog garantálja. Egyszerűen válaszd ki azt a típust, amely a legjobban illik hozzád.

Fő jellemzők

  • Vízálló szerkezetű fülhallgató (IPX4 szabvány)
  • Kiváló hangminőség
  • Kábeltartó előzi meg a vezeték összetekeredését
  • Nagy teljesítményű, 13,6 mm átmérőjű meghajtók
  • Kiváló frekvenciatartomány 15 - 22000 Hz

Ne fogd vissza magadat

A kevlár erősítésű vezeték kialakítása véd az elszakadás vagy a megtörés ellen. Könnyedén ellenállhatsz az extrém környezetnek és edzésnek. A vízálló kialakítás védi a fülhallgatót a lecsorgó víztől, és ezért nem kell félned, ha megázol, vagy ha nagyon megizzadsz. Alacsony, mindössze 4,69 grammos, tömegének köszönhetően szinte észre sem veszed, hogy a füledben van. A zeneszámokat irányító beépített mikrofon jelenléte lehetővé teszi, hogy válthass a zenehallgatás és a hívások fogadása között. A vezeték 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozóval végződik.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JPI832f53a
Termékszám:  SHQ1405BL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15