Oldal frissítése

Philips SHQ1255TBK fekete

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ1255TBK fekete

Szeretnéd futás, konditermezés és egyéb sportok közben kedvenc zenéidet hallgatni? Akkor a lehetséges választásaid közül semmiképp se hagy ki a Philips SHQ1255TBK fülhallgatót, ami a minőségi zene mellett kényelmes viselést kínál. A spot fülhallgató ellenáll az izzadságnak, kampóival pedig a fülünkre kapaszkodik, így aktív sportolás közben sem kell aggódni a rögíztése miatt. A biztonság érdekében nem teljes mértékben zárják ki a környezet zajait, ami előnyös a szabadban, ahol jó ha némi információt kapunka körülöttünk történő dolgokról. A Philips sport fülhallgató egyméteres, 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződő kábellel kapcsolható a zene forrásául szolgáló készülékhez. Integrált mikrofonja révén telefonhívásokhoz is használható.

A Philips SHQ1255TBK főbb jellemzői

  • Fülbe illeszthető sport fülhallgató
  • Fülhorgok a stabilabb rögzítés érdekében
  • Ellenáll az izzadságnak
  • Tiszta magas és dinamikus basszus
  • Vezetékbe integrált mikrofon telefonáláshoz
  • A nagyobb biztonság érdekében nem blokkolja teljes mértékben a bejutó zajokat
  • 3,5 mm-es jack csatlakozás
  • Elegáns fekete dizájn

Vége a bonyodalmaknak

A Philips SHQ1255TBK hasznos kiegészítője a kis kapcsoló a vezetékén, amivel a zene állítható meg és indítható újra, illetve hívásfogadásra is használható. Jól jön olyan helyzetben ha valaki beszélni kezd hozzánk és mi gyorsan le szeretnénk állítani a zenét, hogy értsük mit mond és válaszolhassunk neki.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI800v22
Termékszám:  SHQ1255TBK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05