Oldal frissítése

Philips SHL5005 - fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL5005 - fekete

Ez a Philips fejhallgató 32 mm-es hangszóróival és a BASS+ technológiával megbízhatóságot és nagyszerű teljesítményt ígér. Alkalmas számítógéphez, telefonhoz, mp3-lejátszóhoz vagy más, 3.5 mm-es jack bemenettel rendelkező eszközhöz való csatlakoztatásra. A fejhallgatót zenehallgatásra tervezték, magas hangminőséggel és gazdag basszushangzással rendelkezik. Ezen kívül elegáns, kompakt design jelemzi, az 1,2 m-es kábelen található mikrofon pedig lehetővé teszi a telefonbeszélgetések lebonyolítását.

Legfontosabb jellemzők

  • Szilárd szerkezet
  • Párnázott fülkagylók
  • Tökéletesen vezérelt magasságok és basszus
  • Kompakt méret
  • Kényelmes zenehallgatás
  • Kitűnő teljesítmény
  • Összecsukható kialakítás

A kényelem mindenek felett

A fejhallgató sokoldalú, ergonomikus kialakításának hála el is felejtkezel róla, hogy a fejeden van. A fülkagylók lágyan párnázottak, nem nyomnak, így maximális kényelmet nyújtanak zenehallgatás közben. A fejhallgató rendkívül jól szigetel, így semmit nem fogsz észlelni a kültéri zajokból, és te sem zavarsz majd másokat, ha feltekered a hangerőt.

Szín:
fekete

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI827j2
Termékszám:  SHL5005/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20