Oldal frissítése

Philips SHL5000 - fekete

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL5000 - fekete

Szeretnéd útközben is élvezni a csúcsminőségű zenehallgatás élményét? Ez a minőségi fejhallgató nem fogja tönkretenni a pénztárcádat. A puha párnák takarják a fület, így kizárnak minden környezeti zajt. A kiváló minőségű, 32 mm-es meghajtók tiszta és kiváló hangzást biztosítanak. A könnyű és tartós design-t nagyon profin alakították ki: felveszi a fejforma alakját, de a súlya alig érzékelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető márkás fülhallgató
  • Nagyszerű hangminőség és erőteljes basszus
  • Könnyű és tartós szerkezet
  • Nagyon kényelmes párnázat
  • Biztonságos és kényelmes szállításhoz alkalmas kialakítás

Egyedi design

Az SLH5000 fejhallgató kialakítása maximális zenehallgatási élvezetet nyújt. Az acél fejpánt felveszi fejed formáját, a kényelmes fülkagylók puha párnázottságának hála pedig isteni kényelemben lehet részed. A kábel aranyozott csatlakozói elég hosszúak ahhoz, hogy a zenelejátszód vagy a telefonod ne essen ki a zsebedből. A fejhallgató az egyszerű tárolás és hordozhatóság érdekében összehajtható, így bárhová magaddal viheted.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI827j
Termékszám:  SHL5000/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20