Oldal frissítése

Philips SHL3850NC

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3850NC

A Philips SHL3850NC fejhallgató páratlan hangminőséget biztosít. A 32 mm-es hangszórók neodímium mágnessel tiszta hangot és dinamikus basszust közvetítenek, míg az állítható fülpárnák 165 °-ban forgathatóak. A fejhallgatók 30 mW-os teljesítményűk, és nem torzítnak, még magas hangerőnél sem. Tartozik hozzájuk beépített mikrofon és egy hívásfogadás gomb is.

Legfontosabb jellemzői

  • 32 mm-es hangszórók
  • Zárt akusztika
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • Stílusos design
  • Lélegző fülpárnák

Tökéletes hangzás minden hangerőnél

Zárt akusztika és az aktív árnyékolás technológia biztosítja az alapos hangszigetelést. Megfelelően kiszűri a külső zajokat, így teljes mértékben élvezheti a zenehallgatást.  A nagy teljesítmény miatt a hangzás még nagyobb hangerő vagy nagyteljesítményű audio bemenet esetén is hiteles marad. Köszönhetően a 165 ° -os forgathatóságnak, könnyen leveheti az egyik füléről. 

Alkalmas utazásra

Philips SHL3850NC fejhallgatókat a legkényelmesebb illeszkedésre és az utazásra tervezték. Puha párnázás növeli a szellőzést, majd eloszlatja a hőt és a nyomást. A fejhallgató összecsukható  hogy könnyen beleférjen a csomagba. Szintén érdemes megemlíteni a speciális designt, tartós zsanérokat és az 1,2 m-es kábelhosszt. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI827h8
Termékszám:  SHL3850NC/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15