Oldal frissítése

Philips SHL3565BK fekete

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3565BK fekete

Monitoring fejhallgató DJ kialakítás Philips SHL3565BK biztosít páratlan hangminőség.40 mm-es hangszórók neodímium mágnesekkel közvetíteni tiszta hangot és dinamikus basszus és állítható fülpárnák forgatni akár 165 fokos, így könnyű ellenőrzés. A fejhallgató vannak szerelve a teljesítménye 2200 mW, és ezáltal nincs torzítás még nagy hangerő. Ez magában foglalja a beépített mikrofon és egy gombot felvette a hívást. 


Főbb jellemzők:

  • 40mm
  • zárt akusztika
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • DJ tervezés
  • lélegző fülpárnák

Tökéletes hangzás minden kötet

Zárt akusztika egy alapos hangszigetelés. A megfelelően kiszűri a külső zajokat, így teljes mértékben élvezte hallgatni. Kezelése a nagy teljesítmény és a gondos ügyintézés megtartja nagyfokú hitelesség, még nagy hangerővel vagy nagy teljesítményű audio bemenet. Köszönhetően forgatása 165 ° -ban a mix leállíthatja könnyen hallgatni az egyik füle.

Alkalmas utazás

Philips kézibeszélők SHL3565BK így tervezték a legkényelmesebb illeszkedést és az utazás. Állítható párnák is fejpánt rozsdamentes acélból bevont nylon. Puha párnázás növeli a szellőzést, majd a hőt és nyomást. Fejhallgató lehet hajtani úgy, hogy könnyen beilleszthető a csomagjait. Szintén érdemes megemlíteni egy speciális design, tartós zsanérok és 1,2metrový kábelt. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI827h7
Termékszám:  SHL3565BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05