Oldal frissítése

Philips SHL3260BK fekete

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3260BK fekete

Az SHL3260 fejhallgató zárt szerkezetével kiválóan teljesít, amely még a DJ-k speciális igényeinek is megfelel. A 40mm-es neodímium hangszórók tiszta hangzást és dinamikus basszust közvetítenek, a cserélhető kagylókat 165 fokban el lehet forgatni, leegyszerűsítve a monitorozást. A fejhallgató 2000 mW-os terhelhetőségének köszönhetően még nagy hangerőnél sem torzít. 

Tökéletes hangzás

Az alapos szigetelésű, zárt rendszer nagyszerű akusztikáról gondoskodik. Megfelelően kiszűri a külső zajokat, így teljes mértékben élvezheted a zenehallgatást. Nagy teljesítményt és kiváló hangzást biztosít, továbbá torzításmentesen közvetíti a zenéket nagy hangerő vagy nagy audiobemeneti teljesítményszint esetében is. A 165°-os forgatásnak köszönhetően számok keverése közben bármikor átállhatsz egyfüles zenehallgatásra.

Tökéletes utazáshoz

A Philips SHL3260 fejhallgató úgy van kialakítva, hogy menet közben is a legkényelmesebb illeszkedést biztosítsa. A fülhallgató kényelmes viseléséhez hozzájárul az állítható kagyló illetve fejpánt, a puha fülpárnák javítják a szellőzést, és eloszlatják a hőt és a nyomást. A fejhallgatót össze lehet csukni, úgyhogy könnyen elfér a csomagban. Említésre méltó még a speciális design is, valamint a tartós pántok és az 1,2 méteres kábel. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI827h2d
Termékszám:  SHL3260BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20