Oldal frissítése

Philips SHL3160RD piros

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3160RD piros

 

 

A Philips SHL3160 fejhallgató erőteljes hanggal, és mély basszussal örvendezteti meg használóját. Zárt szerkezettel rendelkezik, zajszigetelést biztosít zavaró tényezők nélkül. Párnázott fülhallgatóival nem kell feladnia az útközbeni zenehallgatást.

Legfontosabb jellemzői

  • Zárt kialakítás, amely elszigeteli a környezeti zajt is
  • Az eredetihez hű audio teljesítmény
  • Állíthatóság a kényelmes zenehallgatáshoz
  • Modern, nagyon ízléses kialakítás

Tökéletes hang

Az alap 32 mm-es hangszóró széles frekvenciatartományban működik, ez 8-24.000 Hz-et jelent. Ez hozza a tiszta, részletgazdag és természetes hangot, ahogy azt készítői eredetileg eltervezték. A zárt akusztika gondoskodik a jó hangszigetelésről, amely kiszűri a külső zajokat és a külvilág sem fogja hallani, Ön éppen milyen zenét hallgat. 

Kényelem még a hosszabb használat során is

A Philips SHL3160 fejhallgató úgy készült, hogy alkalmas legyen a kényelmes, hosszan tartó használatra. Az állítható fülpárnák és a fejpánt illik mindenki fejére. Puha, lélegző fülpárnák alatt kényelmesen elfér az Ön füle is, és így teljes mértékben elmerülhet a zenében is. 

Modern tervezés és praktikum

Az úton bizonyára hasznát veszi majd az 1,2 méter hosszú kábelnek, amelyet - kis méretének köszönhetően - bármelyik bőröndjében eltárolhat. A fejhallgatók továbbá rendelkeznek egy modern, időtlen design-al is, melynek köszönhetően jól mutatnak a fülön is.

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  JPI827g7f
Termékszám:  SHL3160RD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20