Oldal frissítése

Philips SHL3160BL kék

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHL3160BL kék

A DJ stílusú Philips SHL3160 fejhallgató erőteljes hangzást és mély basszust nyújt zárt konstrukcióban. A hangzását zavaró külső hangok nélkül élvezheted. A puha párnázott fülkagylókkal utazás közben sem kell lemondanod a zenehallgatásról.

Legfontosabb jellemzői

  • A zárt kialakítás elszigeteli a környezeti zajt
  • Valósághű hangzás
  • Kényelmesen állítható
  • Modern és ízléses kialakítás

A tökéletes hangzás

A fejhallgató a 32 mm-es meghajtókra épül, amelyek frekvenciatartománya 8 és 24 000 Hz között mozog. Tiszta, részletgazdag és természetes hangzást biztosítanak, ahogy azt a zeneszerző elképzelte. A zárt akusztika kiváló hangszigetelést biztosít és kizárja a külső zajokat, így senki nem fogja hallani, hogy te éppen mit hallgatsz,

Hosszas használat során is kényelmes

A Philips SHL3160 tervezése során arra törekedtek hogy használata hosszú időn keresztül is kényelmes legyen. Az állítható fülkagylókkal és a fejpánttal mindenki megtalálja a neki megfelelő beállítást. A puha, légáteresztő anyagból készült fülpárnák jól illeszkednek a füledre és teljesen átengedheted magadat a zenehallgatásnak.

Ötvözi a tervezést és a praktikumot

Utazáshoz is magaddal viheted, mert az 1,2 méteres kábel és a kompakt és laposra hajtható méretű fejhallgató bármilyen bőröndben elfér. A fejhallgató modern és időtálló megjelenése miatt viselőjén is jól mutat.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JPI827g7c
Termékszám:  SHL3160BL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15