Oldal frissítése

Philips SHG7980

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHG7980

Ez a Philips SHG7980 headset minden gamer hű társa lesz. Rendkívül jól visszaadja a mély basszusokat, és teljesen valósághű a hangzása, ezáltal aztán tényleg a történések középpontjában érezheted magad. A zárt design a bőrhuzattal nagymértékben megnöveli a küldetésekkel teli kemény órákat, miközben a headset kitartóan csücsül a fejeden. A mikrofon némításáról és a headset hangerejéről gondoskodó praktikus funkciók maximálisan megkönnyítik a használatát.

A nagyteljesítményű 40 mm-es hangszórók gondoskodnak az erőteljes basszusokról, és tökéletesen visszaadják a hangélményt, hogy aztán tényleg a történések közepébe csöppenhess. A zajszűrő állítható mikrofon igazán hatékonyan szűri a külső zajt. A nagy, könnyű és zárt design a puha műbőr fülpárnáival garantálja a hosszú élettartamot, hogy a következő küldetésre is magabiztosan indulhass el.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI870b
Termékszám:  SHG7980/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10