Oldal frissítése

Philips SHE8105BK

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE8105BK

A Philips SHE8105 fülhallgató kiváló minőségű hangszórókkal van felszerelve, hogy teljes mértékben élvezhesd a kristálytiszta magas hangokat és az erőteljes basszust. A fülhallgató háza tartós alumíniumból készült, amely megakadályozza a berezgést, így biztosítva a teljes mértékben tiszta hangátvitelt és emellett véd a kopástól is. 

Távvezérlő zenehallgatáshoz és hívások fogadásához

A fejhallgató ovális hangcsövei megkönnyítik az illeszkedést bármely fülhöz. A kábelbe épített távvezérlő segítségével válthatsz a zeneszámok között, és a mikrofonnak valamint a hívás-fogadási képességnek köszönhetően tulajdonképpen a telefonodhoz tartozó headset funkcióját is elláthatja. A fülhallgatóhoz három különböző méretű fülbetét-pár tartozik, így könnyen kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Továbbá nagyra fogod értékelni a kábelen található ügyes csúszkát, amely megakadályozza a kábel bosszantó gubancolódását. A különleges, rugalmas Flexi-grip csatlakozó, amely a kábelt és a fülhallgatót köti össze, megvédi a kábelt a hajlítás következtében előforduló károsodásoktól. 

Legfontosabb jellemzői

  • 8,6 mm-es meghajtók a mély basszusokért
  • Beépített mikrofon és távvezérlő zenehallgatáshoz és hívások fogadásához
  • A tartós alumínium ház megakadályozza a berezgést
  • Csúszka, amely megakadályozza a kábel gubancolódását
  • Szilikon fülbetét három méretben
  • Puha és rugalmas Flexi-Grip csatlakozó
  • Ívelt ház és ovális hangszórók a maximális kényelemért
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI835g1
Termékszám:  SHE8105BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05