Oldal frissítése

Philips SHE8100SL, ezüst

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE8100SL, ezüst

A Philips SHE8100SL fülhallgató kivételes minőségű meghajtókkal van felszerelve, amelyekkel teljes mértékben kiélvezheted a kristálytiszta hangzást és az igazán mély basszusokat. Burkolatuk tartós alumíniumból készült, amely megakadályozza a berezgést, így biztosítja a maximálisan tiszta hangátvitel és emellett védi a fülhallgatókat a kopástól.

Kényelmes zenehallgatás

A fülhallgatónak ovális hangcsőbetétjei vannak, amelyek nagyon könnyen alkalmazkodnak bármely fül alakjához. Három pár fülbetéttel szállítják, amelyek mindegyike más-más méretű, így könnyen kiválaszthatod a legkényelmesebbet. Örülni fogsz az ügyes csúszkának, amely megakadályozza a vezetékek bosszantó összegubancolódását. A speciális, rugalmas Flexi-Grip csatlakozó segít megvédeni a kábelt az állandó hajlítgatás okozta sérüléstől. 

Fő jellemzők

  • 8,6 mm-es meghajtók a mély basszusokat támogató szerkezettel
  • Alumínium burkolat
  • Csúszka a vezetékek összegubancolódása ellen
  • Szilikon fülbetét három méretben
  • Puha és rugalmas Flexi-Grip csatlakozó
  • Ívelt ház és ovális hangcsövek a maximális kényelemért
 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst
Kód:  JPI835e4
Termékszám:  SHE8100SL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20