Oldal frissítése

Philips SHE3905WT fehér fülhallgató

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3905WT fehér fülhallgató

Elegáns fejhallgató beépített mikrofonnal és gombokkal. Kiváló választás azoknak, akik kényelmes zenehallgatáshoz vagy telefonáláshoz szeretnék használni. A hangszórók garantálják a nagy hangerőt és a basszust. A vákuum-technológiával készült, lágy, szilikon fülpárnák pedig még vonzóbbá teszik a fejhallgatót.

Legfontosabb jellemzők

  • Zenehallgatáshoz és hívásokhoz
  • A tökéletes fül alak kiszűri a külső zajokat
  • Széles frekvenciatartomány: 10-22.000 Hz
  • Ovális füldugók biztosítják a kényelmet
  • A mikrofon kábele megkönnyíti a számok közötti váltogatást és a hívásfogadást
  • Három cserélhető gumi az optimális fülmérethez

Kényelmes és kiszűri a zajokat

A Philips SHE3905 fejhallgató burkolata két darab 8,6 mm-es effektív hangszórót rejt, melyek a hiteles és tiszta hangok mellett a dübörgő basszust is képesek reprodukálni. Az ovális, ergonomikusan kialakított fülhallgatók követik a fülkagyló belső alakját, így viseletük kifejezetten kényelmes. Behelyezés után kiszűrik a környezet zajait, garantálva a kellemetlen hatásoktól mentes zenehallgatást.

Zene és telefonhívás bármikor

A kábelbe épített gombok segítségével egyszerűen válthat kedvenc zeneszámai között, a mikrofonnak köszönhetően pedig bármelyik pillanatban fogadhatja hívásait, akár egy telefonon. Ugyanakkor a modell kivitelezésére sem lehet panasz. A vákuum-technológiával készült felület nem csak a védelmet biztosítja, de jól is néz ki. A fejhallgatót a tiszta hangzás és kényelem szerelmesei mellett olyanoknak ajánljuk, akik a kivitelezést is értékelik. A csomagban három különféle méretű cserélhető füldugót és egy ellenálló, 1,2 méter hosszú kábelt talál majd.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JPI800x6d
Termékszám:  SHE3905WT/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10