Oldal frissítése

Philips SHE3850RD piros

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3850RD piros

Kiváló minőségű, fülbe helyezhető fejhallgató matt, vákuum bevont Philips SHE3850 nyújt feltűnő basszus, a kényelem és a friss megjelenés. Illeszkednek a fülbe, és bevezetése után az alakját, hatékonyan blokkolja a környezeti zajokat. Ezek gumidugóval 3 méretben, így mindenkinek megfelelne.

legfontosabb jellemzői

  • Gondosan kialakított fülhallgató
  • A tökéletes szigetelés kiszűri a külső zajokat
  • A széles frekvencia tartományban 12 és 22.000 Hz
  • Alakú ovális csatorna bélés biztosítja a kényelmet
  • Design alkalmas például az iPhone 6S
  • Három cserélhető gumi tippeket optimális méret

Kényelem és blokkolja a környezeti zaj

Főoldal fülhallgató Philips SHE3850 kompakt rejt egy erőteljes 8,6 mm-es hangszórók egy nagyon hiteles hang egy nagy tisztasági fokú, dübörgő basszus. Ergonómikusan formázott ovális helyezze a hallójáratba tökéletesen lemásolja az alakja a belső fül, így jobban illeszkedik a fülbe, és kényelmes viselet. Telepítés után hatékonyan kiszorítja a környezeti zaj, így hallgatni a zenét anélkül zavaró, kellemetlen hatásokat.

Tervezés és praktikum

Ez a modell fog tetszeni nem csak a minőségi kivitelezés, hanem a viszonylagos. Vákuum fémezett matt biztosít fokozott védelmet, ráadásul ez a design nagyon úgy néz ki sikeresen. A fejhallgató annyira jól alkalmazkodik a felhasználók számára, akik a kereslet tiszta hangzás és a kényelem, hanem értékelik a szép kivitelezés. Jön a levehető terminál 3 méretben és kellemes újdonságot is edzett és ellenálló kábel hossza 1,2 m.

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  JPI800w9c
Termékszám:  SHE3850RD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15