Oldal frissítése

Philips SHE3705BK fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3705BK fekete

A Vibes modell kiemelkedik remek árával és az elfogadható szerkezetével. Tökéletesen illeszkedik a füledbe, eltömíti azt és elszigetel a környező zajtól. Vákuumban felvitt fémbevonatú felülete nem csupán elegáns megjelenést biztosít, hanem kiemelkedően ellenálló is. A kagyló és a vezeték közötti lágy gumi védőréteg megnöveli az élettartamát és megelőzi, hogy az illeszkedés megsérüljön a gyakori hajlítástól.

Az egyéni beállításokat a három különböző méretű, cserélhető fülpárna teszi lehetővé, melyek a csomag részét képezik. A kényelmes viseletet az ergonomikusan kialakított ovális hangcsőbetétek garantálják, amelyek pontosan illeszkednek a fül tényleges alakjához. Ugyanakkor lehetővé teszik, hogy folyamatosan elérhető légy. A beépített mikrofon kényelmessé teszi az átállást zenehallgatásról telefonálásra.

Fő jellemzők

  • Kompakt kialakítás
  • Elegáns, dizájnos felületet védelmi funkcióval
  • Ergonomikusan formázott hangcsőbetétek a kényelmes viselésért
  • A tökéletes szigetelés blokkolja a külső zajokat
  • Megerősített tápkábelt
  • 3 méretű, cserélhető fülpárna az egyedi beállításokhoz
  • Beépített mikrofon segíti a váltást zenehallgatás és telefonálás között

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI800q3a
Termékszám:  SHE3705BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15