Oldal frissítése

Philips SHE3205WT, fehér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHE3205WT, fehér

Ismerd meg az új Philips fülhallgatót, amely teljesen új szintre emeli a zenehallgatás élményét. A SHE3205 modell kiemelkedik miniatűr méreteivel, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe és blokkolja a környező zajokat. A speciális Flexi-Grip design rugalmas védelmet képez a fülhallgató és a kábel között, így a fülhallgatónak hosszabb lesz az élettartama és ellenállóbb lesz a rendszeres hajlítgatás során keletkezett sérülésekkel szemben. 

Kialakítása garantálja a kényelmes viseletet, mivel tökéletesen alkalmazkodik a fül belsejéhez. A neodímium mágnessel rendelkező erőteljes hangszóró részletgazdag basszust és tiszta hangzást nyújt. Az erős mágneses tér növeli a lengőtekercs érzékenységét, és ezzel együtt a jobb hangzást. Emellett bármikor fogadhatod hívásaidat, hiszen a beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy egyszerűen válts zenehallgatásról hívásfogadásra. 

Legfontosabb jellemzői

  • 14.2 mm-es nagy teljesítményű hangszóró neodímium mágnessel
  • Kialakítása pontosan reprodukálja a fül belsejét
  • Tökéletesen szigetel, blokkolja a külső zajokat
  • Beépített mikrofon segítségével válthatunk a zene és a telefonhívások között
  • Speciális ellenálló Flexi-Grip design
 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  JPI800l9m
Termékszám:  SHE3205WT/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20