Oldal frissítése

Philips SHB5250BK/00 - fekete

4,1 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB5250BK/00 - fekete

Ismerd meg az új Philips hangszórót, amely új dimenzióba helyezi kedvenc zenéidet. Miniatűr kialakításának hála tökéletesen illeszkedik a fülbe és hatékonyan zárja ki a kültéri zajokat. A minőségi, 14,2 mm-es hangszóró-meghajtók a fülhallgatókon lévő mélyhangnyílással gazdag basszushangzást garantálnak.

A fülhallgató és a kábel közötti gumírozott, rugalmas fogású kábelvédő használata védi a vezetéket a kábeltörés okozta károsodástól, növelve annak élettartamát. A lapos kábel lehetővé teszi, hogy a vezeték sima és gubancmentes maradjon.

Legfontosabb jellemzők

  • Erős basszus, erőteljes ritmus
  • 14,2 mm-es nagy teljesítményű hangszórók
  • Kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a fülbe
  • Tökéletes tömítés a külső zajok kiszűréséhez
  • Egyedi, tartó, rugalmas kábelvédő

Élvezd a vezeték nélküli technológiát

Párosítsd össze okostelefonodat vagy tabletedet a fülhallgatóddal a Bluetooth segítségével, és máris élvezheted a kristálytiszta zenehallgatás és telefonhívások nyújtotta szabadságot – anélkül, hogy kábelekkel kellene bajlódnod.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI880b33a
Termékszám:  SHB5250BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20