Oldal frissítése

Philips SHB4805DC fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB4805DC fekete

Ez a Philips SHB4805DC fekete színű,  metálfényezésű , vezeték-nélküli fejhallgató nagyszerű  társa lesz Önnek az olyan helyzetekben, amikor szeretné kényeztetni magát legalább egy kis pihenéssel és kikapcsolódással. A fejhallgató Bluetooth 4.1 technológiával rendelkezik a vezeték nélküli zene- továbbításra akár 10 méteres távon is, így Ön élvezheti kedvenc zeneszámait anélkül, hogy a  telefont magával kellene vinnie. A fő előnye a vezeték nélküli fejhallgatónak a  gyorstöltő technológia, ami azt jelenti, hogy mindössze egy 5 perces töltéssel  órákig hallgathatja a zenét. Szinte lehetetlen lesz az Ön számára az, hogy letegye a  fejhallgatót, mivel az akkumulátor maximális élettartama akár 13 óra is lehet. A  fejhallgató tartalmaz egy beépített mikrofont is, aminek segítségével kéz-nélküli hívásokat lehet folytatni

Philips SHB4805DC főbb jellemzői 

  • Vezeték-nélküli fejhallgató Bluetooth 4.1 verzióval
  • Összecsukható kialakítás a könnyű hordozhatóság érdekében
  • Beépített mikrofon a kéz-nélküli hívásokhoz
  • Az akkumulátor élettartama akár 13 órás is lehet egy feltöltéssel
  • Erős basszus a fokozott zenei élmény érdekében
  • Állítható fejpánt
  • Nem lesznek horzsolások vagy fájdalomérzet a minőségi párnázásnak köszönhetően
  • Gyorstöltő technológia USB-kábelen keresztül
  • Metálfényezésű Philips vezeték-nélküli fejhallgató, fekete
     

Minőségi kivitelezésű fejhallgató

A népszerű Philips gyártó cég termékeivel mindig arra törekszik, hogy maximális felhasználói kényelmet nyújtson, ami pedig a hosszú távú  fejlesztéssel érhető el. Ennek köszönhetően az SHB4805DC Philips vezeték-nélküli fejhallgató egyedülálló összecsukható design-t kínál, amely lehetővé teszi a fejhallgató könnyű  összehajtását, majd a zsebbe történő beillesztését. A Philips vezeték-nélküli fejhallgató használatakor  Ön biztosan nagyra fogja értékelni a fejpánt állíthatóságát és a párnázott fülpárnákat, mivel érezni fogja, hogy  a fájdalom és a szorító érzés  nem jön elő több órányi zenehallgatás után sem.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI798a3
Termékszám:  SHB4805DC/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15