Oldal frissítése

Philips SHB4405BK fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB4405BK fekete

Élvezze a minőségi hangzást az akadályozó kábelektől mentes, laposra összehajtható fejhallgatóval. A nagy teljesítményű, neodímium mágnesekkel felszerelt meghajtók kristálytiszta hangzást, valamint mély, dinamikus basszusokat biztosítanak. A mikrofon és a távvezérlő lehetővé teszi a zenelejátszás és a hívásfogadás közti váltást egy sima gombnyomással. Laposra összehajtható az egyszerű hordozhatóság kedvéért.

Főbb jellemzők

  • Vezeték nélküli fejhallgató kiterjesztett frekvenciasávval (9 - 22 000 Hz)
  • Hatékony, neodímium hangszórók biztosítják a gazdag hangzást
  • Hívásfogadás és zenelejátszás egy egyszerű gombnyomással
  • Hosszú, akár 9 órás játékidő
  • Nagy hangsúly a kényelmes viseleten és a Bluetooth 4.1 verziós, vezeték nélküli kialakításon

Maximális kényelem

Párosítsa össze Bluetooth segítségével mobiltelefonját vagy okoseszközét a fülhallgatójával, és máris élvezheti a kristálytiszta zenehallgatás és telefonhívások nyújtotta szabadságot – anélkül, hogy kábelekkel kellene bajlódnia. A puha, megdöntött fülpárnák ideálisak a hosszú távú kényelmes viselethez és kizárják a környezeti zajokat, így halk hangerőn is biztosítják a tökéletes hangzást.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI880b25a
Termékszám:  SHB4405BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10