Oldal frissítése

Philips SHB4305BK fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHB4305BK fekete

Éppen egy megbízható vezeték nélküli fülhallgatót keresel beépített mikrofonnal a handsfree hívásokhoz? Hát akkor ideje kipróbálnod ezen Philips SHB4305BK in-ear fülhallgatót, amely tökéletesen illeszkedik minden felhasználó fülébe, és még hosszú órák viselése után sem fog nyomni. Ez a füldugós fülhallgató rögtön 3 méretben is rendelkezik füldugókkal, amelynek köszönhetően kipróbálhatod, hogy melyik méret fekszik a legjobban számodra, onnantól kezdve pedig már semmi sem szabhat gátat a kényelmednek. A kedvenc zeneszámaid hallgatása közben mindig biztosítva lesz a tiszta hangzás a teljesértékű mély hangokkal és a minimális torzítással, hála a tökéletes hangszigetelésének. Ezt a Philips in-ear fülhallgatót hamar meg fogod szeretni, nemcsak mint egy elegáns fekete színű kiegészítőt, hanem mint egy nagyszerű társat is a szabad pillanataidban.

A Philips SHB4305BK legfőbb jellemzői:

  • Vezeték nélküli fülhallgató beépített mikrofonnal
  • Csatlakozás a Bluetooth 4.1 technológia segítségével
  • Speciális pöcök a stabilabb illeszkedés érdekében
  • Erős basszusok a jobb hangélmény érdekében
  • Nagyszerű hangszigetelés még zavaró környezetben is
  • Pause, play és hívásfogadó gomb
  • Füldugók három méretben a kényelmes viselés érdekében
  • Ergonomikus design

Fülhallgató vezeték nélküli hangátvitellel

Ha már eleged van a kábel folyamatos összegabalyodásából és a kényelmetlen póló alá rejtéséről, hogy ne galibázzon mindig, akkor ez a Philips SHB4305BK fülhallgató a tökéletes választás számodra. A számítógéphez vagy a mobil eszközhöz való csatlakozás a vezeték nélküli Bluetooth 4.1 technológián keresztül zajlik, tehát a fentebb említett komplikációk Téged már szerencsére nem fognak érinteni. Ezen Philips in-ear fülhallgatók akkumulátor ideje eléri a 6 órát is egyetlen feltöltéssel.

Nincs többé semmiféle komplikáció

Egy apró, ám annál hasznosabb kiegészítője ezen Philips SHB4305BK fülhallgatónak a praktikus kis gombja a kábelén, amelynek köszönhetően megállíthatod vagy elindíthatod a zeneszámokat, illetve még hívást is fogadhatsz általa. Hihetetlenül jól jön majd olyan helyzetekben, amikor valaki hirtelen hozzád szól, és a zavarodban gyorsan meg szeretnéd állítani az éppen lejátszódó számot. Így azonnal meghallod az illető mondandóját, és mindenféle zavarba esés nélkül fogsz tudni majd válaszolni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI798a1
Termékszám:  SHB4305BK/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05