Oldal frissítése

Philips SH98/70

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 23 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 22 990 Ft/db

Philips SH98/70


Cserélhető borotvafejek Philips Shaver S9000 Prestige

SH98/70

Úgy érzi, hogy az arcod nem olyan sima a borotválkozás után? Cserélje ki a mozgás fejét és nyerje vissza a 100% -os hatalmat. A Philips SH98/70 fejek kompatibilisek a 9000 Prestige elektromos borotvával. A NanoTech precíziós pengék nanorészecskékkel vannak megerősítve, és extra erős éleik vannak, amelyek hosszú élesek. A borotvafej lekerekített profiljával simán csúszik az arcodon és védi a bőrt. A csomag három tartalékfejet tartalmaz.
 



Tartozék Philips SH98/70

3 db csomagonként

Tartozék Philips SH98/70

NanoTech precíziós pengék

Tartozék Philips SH98/70

Kompatibilis a Philips SP9800-tal


Philips SH98/70

A borotvafejek egyszerű cseréje

1. Távolítsa el a borotvaegység felső lapját
2. Cserélje le egy új borotvafej-tartó oldattal
3. Állítsa vissza a borotvát a bekapcsológomb 5 másodpercig tartásával

A borotva optimális állapotában tartásának legegyszerűbb módja

A továbbfejlesztett megoldás lehetővé teszi az új borotvafejek mindössze két lépésben történő rögzítését, megkönnyítve a borotva alapos tisztítását és optimalizálva a napi borotválkozást.

Philips SH98 / 70
Philips SH98/70

Pengék különösen erős és éles szélekkel

A NanoTech precíziós pengék nanorészecskékkel és rendkívül vastag élekkel hosszú ideje tökéletesen élesek. Az eredmény egy rendkívül sima borotválkozás, bőrirritáció nélkül.

Kevesebb borotválkozás szükséges

A kiváló bőr kényelmet nyújtó rendszer rendkívül hatékony borotválkozást biztosít még hosszabb szakállokon is. Az új és kerek furatok minden szakállnál több szakállt fognak el, így érezni fogja a különbséget.

Philips SH98/70
Philips SH98/70

Fém pigmentekkel bevont gyűrűk

A Superb SkinComfort gyűrűkkel borotválkozás közben tökéletesen sima csúszást tapasztalhat meg a bőrön. A gyűrűk súrlódásgátló bevonattal vannak bevonva, hogy a fej kiválóan csúszhasson.

Fejcsere-jelző

A legújabb Philips borotvák beépített cserejelzővel vannak ellátva, amely egy borotvaegység szimbólummal ellátott indikátor formájában van. Ez a szimbólum világít, jelezve, hogy ideje cserélni a borotvafejet.

Philips SH98/70
Kód:  PHIPR232
Termékszám:  SH98/70
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10