Oldal frissítése

Vásárolj legalább 20 000 Ft értékben, a kosárban add meg a NYARIKETEZRES kódot és a vásárlás értékéből 2000 Ft kedvezményt adunk. Az akció csak vasárnapig tart!

Philips SH30/50

7 320 Ft
5 760 Ft áfa nélkül
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 7 320 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 6 950 Ft/csomag

Philips SH30/50

A legjobb eredmény érdekében 2 évente cseréld a borotvafejeket

A borotva két év alatt 9 millió szőrszálat vág le az arcról. Cseréld ki a borotvafejeket, hogy újra 100%-os teljesítményt kapj.

Találatok

Kényelmes, alapos végeredmény
  • A lekerekített szélek könnyedén siklanak a bőrödön a gyengéd borotválkozásért
Egyszerű használat
  • Csere-emlékeztető
  • Egyszerűen cserélhető borotvafejek
  • A borotvafejek cseréjét követően állítsd vissza készüléked alapbeállításait

Philips SH30 / 50A lekerekített szélek könnyedén siklanak a bőrön a gyengéd borotválkozásért

Legyen részed egy kényelmes száraz borotválkozásban. A ComfortCut pengerendszer lekerekített borotvafejei egyenletesen siklanak végig a bőrön, miközben megóvnak a karcolásoktól és a vágásoktól.


Csere-emlékeztető

A legújabb Philips borotvák rendelkeznek egy beépített csere-emlékeztetővel, amelyet a borotvaegység szimbóluma jelöl. Ez a szimbólum világítani kezd, ezzel jelezve, hogy cserélni kell a borotvafejeket.

Philips SH30 / 50
Philips SH30 / 50Egyszerűen cserélhető borotvafejek

1. Nyisd ki a borotvát a „kioldás” gomb megnyomásával; 2. A zárat az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva távolítsd el a rögzítőelemet; 3. Vedd ki a régi borotvafejeket és óvatosan illeszd be a cseréket; ellenőrizd, hogy a fejek pontosan illeszkednek-e; 4. Helyezd vissza a rögzítőelemet az óramutató járásával megegyező irányban elfordítva; 5. Ha megfelelően zárod be a borotvafejet, akkor hallod, ahogyan a helyére pattan.


A borotvafejek cseréjét követően állítsd vissza készülék alapbeállításait

A legújabb Philips borotvák rendelkeznek egy beépített csere-emlékeztetővel, amely jelzi, hogy mikor kell cserélni a borotvafejeket. A borotvafejek cseréjét követően a be-/kikapcsoló gomb több mint 7 másodpercig tartó lenyomásával állíthatod vissza alaphelyzetbe a csere-emlékeztetőt. Ellenkező esetben a csere-emlékeztető 9 egymást követő borotválkozás után automatikusan kikapcsol.

Philips SH30 / 50
5,0
5 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja
0,09 %
Alacsony reklamációs arány

Kód:  EAT1134k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SH30/50
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10