Oldal frissítése

Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ

4,6 30 értékelés
136 790 Ft

Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A híres Philips gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Elvarázsol gyengéd és kíméletes hajápolással. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 1800 W. 5 sebességfokozat közül választhatsz, és 5 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor. A diffúzor garantálja, hogy mindenhová egyenletesen kerül a meleg levegőből. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. Az ötletes kialakítású styling szűkítő nagy sebességű légáramlást biztosít, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád. Különleges nyílások kerültek a hajformázó kefére, amelyek segítenek a gyorsabb formázásban az rajtuk keresztül áramló levegőnek köszönhetően.

Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...
Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...

A neves Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ hajszárító fontosabb előnyei

  • A híres Philips hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárítót nagy teljesítményű motor hajtja, amely teljesítményfelvétele: 1800 W
  • 5 sebességfokozat közül választhatsz, és 5 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor
  • A kábel hossza: 2 m
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: champagne

Az ionok garantálják, hogy hajad sima, lágy esésű lesz

A közismert Philips hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A közismert Philips hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátoros hajszárító működési elve a negatív ionokon alapul amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. A csomagban a közkedvelt Philips hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók akasztó pánt.

Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 800 W
Sebességfokozat 5
Hőmérséklet fokozat 5
Kábel hosszúsága 2 m
Tartozékok Koncentrátor, Formázó kefe, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Champagne

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  PHIFV178
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BHD829/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20