Oldal frissítése

Philips Series 7000 AMF870/15

Leárazás -19 %
169 990 Ft 209 990 Ft

Philips Series 7000 AMF870/15

Úgy érzed, nem tudsz megfelelően lélegezni otthon? Akkor tökéletes lesz számodra ezen Philips levegőtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegőtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is kiszűri. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Teljesítményének köszönhetően 70 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint automatikus üzemmód, időzítő és éjszakai mód.

Légtisztító Philips Series 7000 AMF870/15 ...

Philips Series 7000 AMF870/15 légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Philips légtisztító könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A szűrőmechanizmus szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok semlegesítésére képes
  • 70 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 270 m³/h teljesítménnyel bír
  • A beépített időzítő biztosítja, hogy a légtisztító a kiválasztott idő letelte után kikapcsoljon
  • A légtisztító a mobilalkalmazáson keresztül irányítható
  • Hangasszisztenseken keresztül működtethetjük
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A távirányító segítségével állíthatjuk be módokat
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Ezen Philips légtisztító készülék teljesítménye 40 W
  • A minimális zajszint értéke 19 dB(A), és ez az érték legfeljebb 46 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a méltán neves Philips gyártótól

Eme Philips légtisztító olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergének levegőből való eltávolításáról. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására. Ha a szűrőt ellenőrizni kell, és esetleg ki kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Hangasszisztensekkel is működik, tehát vezérelhető hangutasításokkal is. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. Hagyományos módon is működtethető a mellékelt távirányítónak köszönhetően. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

Eme Philips levegő tisztító gép érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Egy ilyen hasznos Philips levegő tisztító gép segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is elindíthatjuk, egyáltalán nem lesz zavaró hatással alvásunkra.

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen modern Philips légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, különösen az ecetet, a kén-dioxidot és egyebeket. A szűrőt szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok tökéletes semlegesítésére tervezték. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen praktikus Philips légtisztító 270 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy működése ne zavarjon minket. A minimális zajszint értéke 19 dB(A), és ez az érték legfeljebb 46 dB(A).

Méretei:

106,4 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

8,48 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Légtisztító teljesítmény 270 m3/óra
Ajánlott szobaméret 70 m2
Maximális zajszint 46 dB(A)
Minimális zajszint 19 dB(A)
Kábel hosszúsága 180 cm
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Kijelző, Távirányító
Vezérlés típusa Távirányítóval, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok

Méret & súly

Szélesség 32,5 cm
Mélység 32,5 cm
Magasság 106,4 cm
Tömeg 8,48 kg
Kód:  PHICV917HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AMF870/15HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15