Oldal frissítése

PHILIPS Series 3000 HD2330/90 750 W

14 990 Ft

PHILIPS Series 3000 HD2330/90 750 W

Gyakran kedveskedsz a családnak egy finom pirítóssal, paninivel vagy szendviccsel? Ebben az esetben biztos jó választás lesz számodra ezen Philips szendvicssütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolattal van ellátva, ezért a karbantartás pofon egyszerű lesz. A készülék időtálló kialakítását fekete szín teszi tökéletessé. Szinte mindenki szereti a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Ha elkészítésük során igénybe veszed eme Philips melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű lesz, hogy bárki megbirkózik vele.

Szendvicssütő PHILIPS Series 3000 HD2330/90 750 W ...

PHILIPS Series 3000 HD2330/90 750 W melegszendvics sütő leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Philips melegszendvics sütővel finom és változatos reggeliket készíthetsz
  • Sütőlemezek száma a csomagban: szendvics és grill/panini
  • Ezzel a praktikus Philips melegszendvics sütővel ízletes négyszög alakú szendvicseket varázsolhatunk az asztalra
  • Eme Philips melegszendvics sütő ínycsiklandozó, tökéletesen ropogós melegszendvicset készít

Süss ropogós pirítóst reggel, délben és este

Süss ízletes pirítóst reggelire, uzsonnára és vacsorára. Gyorsan és könnyedén elkészítheted őket egy ilyen praktikus Philips melegszendvics sütővel. Ezzel a praktikus Philips melegszendvics sütővel finom négyszög alakú pirítósokat készíthetsz, amit könnyedén megtölthetsz kedvenc finomságaiddal. Készíts mindig változatos fogásokat a családnak, amiket soha nem fogtok megunni. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Használd a képzelőerőd!

A grillezés már nem függ az időjárástól. Készíts húst, zöldséget és sajtot a grillen otthon, a konyhában. Ezen Philips melegszendvics sütő grillező lemezei tortilla vagy panini sütését is lehetővé teszik.

Paraméterek

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja Négyszög

Tulajdonságok

Burkolat anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Sütőlemezek a csomagban Szendvics, Grill/panini

Szín

Szín Fekete
Kód:  PHITO739HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HD2330/90
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10