Oldal frissítése

Philips Series 1000i AC1715/10

4,8 35 értékelés
79 890 Ft

Philips Series 1000i AC1715/10

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra ez a modern Philips Series 1000i AC1715/10 légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív HEPA szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Erős teljesítményének köszönhetően 36 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint éjszakai mód és turbó üzemmód.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Lifestyle
Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

Philips Series 1000i AC1715/10 légtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus Philips légtisztító eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA
  • 36 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 300 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • A porérzékelővel nyomon követhető a porszemcsék mennyisége
  • Egy ilyen modern Philips levegő tisztító gép teljesítménye 27 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 15 dB(A), illetve a maximális érték 50 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a neves Philips gyártótól

Eme Philips légtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Turbó üzemmóddal is rendelkezik, amely a lehető legmagasabb teljesítménnyel és intenzitással büszkélkedhet. Ezzel az üzemmóddal lényegesen intenzívebb és gyorsabb a levegő tisztítása a helyiségben. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Ezen Philips légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel egyszerűen bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. A porszemcsék koncentrációját a porérzékelő figyeli, amely ezután optimalizálja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés és légtisztítás érdekében.

Ezen Philips légtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen Philips levegő tisztító gép segít abban, hogy egészségesebb és frissebb légkört teremtsünk otthonunkban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen praktikus Philips légtisztító készülék levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Philips légtisztító 300 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. A legalacsonyabb zajszint értéke 15 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 27 W
Légtisztító teljesítmény 300 m3/óra
Ajánlott szobaméret 36 m2
Maximális zajszint 50 dB(A)
Minimális zajszint 15 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Funkciók

Funkciók Éjszakai mód, Turbó üzemmód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Mélység 27,3 cm
Magasság 48,6 cm

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Clean Home+
Kód:  PHICV261
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC1715/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10