Oldal frissítése

Philips Series 1000i AC1715/10

Leárazás -4 %
79 990 Ft 82 990 Ft

Philips Series 1000i AC1715/10

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern Philips Series 1000i AC1715/10 légtisztító. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is megszabadít. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Elegendő teljesítményének köszönhetően 36 alapterületű helyiségekbe ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint éjszakai mód és turbó üzemmód.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Lifestyle
Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

Philips Series 1000i AC1715/10 légtisztító készülék lényeges paraméterei

  • Egy ilyen modern Philips légtisztító segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA
  • 36 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 300 m³/h teljesítménnyel bír
  • 4 tisztítási módot biztosít az ideális szűrési folyamathoz
  • A légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhetjük
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi, Amazon Alexa és Google Home
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • Eme Philips levegő tisztító gép teljesítménye 27 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 15 dB(A), és ez az érték legfeljebb 50 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a méltán népszerű Philips gyártótól

Ezen Philips levegő tisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. Ez a modern levegő tisztító 4 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében. A turbó üzemmód is magától értetődő, amely a lehető legnagyobb erővel és intenzitással működik. Ezzel az üzemmóddal a szennyeződés gyorsabban és hatékonyabban távolítható el, ami a szoba levegőminőségének javulását eredményezi. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító Philips Series 1000i AC1715/10 Jellemzők/technológia

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Könnyedén vezérelhetjük a légtisztítót egy mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi, Amazon Alexa és Google Home. A porszemcsék mennyiségét a porérzékelő figyeli, amely ezután optimalizálja a légtisztító teljesítményét, hogy hatékonyan felfogja azokat.

Ezen Philips levegő tisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Eme Philips légtisztító berendezés segít abban, hogy egészségesebb és frissebb légkört teremtsünk otthonunkban. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen modern Philips levegőtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos Philips légtisztító 300 m³/h kapacitással bír. Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő tisztító túl hangos lesz, és zavarni fog a pihenésben. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 15 dB(A), és ez az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,1 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 27 W
Légtisztító teljesítmény 300 m3/óra
Ajánlott szobaméret 36 m2
Maximális zajszint 50 dB(A)
Minimális zajszint 15 dB(A)
Tisztítási módok száma 4
Kábel hosszúsága 180 cm
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi, Amazon Alexa, Google Home

Funkciók

Funkciók Éjszakai mód, Turbó üzemmód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA

Méret & súly

Szélesség 27,3 cm
Mélység 27,3 cm
Magasság 48,6 cm
Tömeg 4,1 kg
Kód:  PHICV261HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC1715/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20