Oldal frissítése

Philips SB500M narancs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SB500M narancs

Élvezd a kiváló hangzást és a nagyszerű basszust a Philips új vezeték nélküli hangszórójával! A 30 W összteljesítmény valódi élményt garantál. Az exkluzív kivitel azonnal lenyűgöz majd, és a zene ritmusával vibráló színes LED világítás teljesen megváltoztatja a zenehallgatást. A Bluetooth funkció nagyon hatékony és kifejzetten gazdaságos kapcsolatot biztosít. A funkciónak köszönhető az, hogy a hangszóró a tablettől az okostelefonon át a notebookig szinte bármilyen eszközzel tökéletesen működik, de természetesen 3,5 mm-es jack csatlakozót is kapott.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, bárhol használható
  • Kiváló hangzás
  • Exkluzív kivitel
  • A zene ritmusára vibráló LED fények
  • Bluetooth és 3.5 mm Jack csatlakozás
  • Beépített mikrofon
  • Lenyűgöző basszus és mélyhangsugárzók
  • Víz-, ütés- és esésálló

Valóban lüktető basszus

A hangszóró két klasszikus első hangsugárzó és a hangszóró két oldalán található különleges basszus sugárzók segítségével maximalizálja a basszust. Ezáltal a hanghatás különösen erőteljes és mély lesz.

Minden körülmények között helytáll

A hangszóró kivitele révén ott is hallgathatsz zenét, ahol más hangszórók nem állnák meg a helyüket. Az IPX7 szabványnak megfelelően 30 percig bírja víz alatt, tehát tökéletes választás, ha a zuhany alatt vagy a medencében szeretnél zenét hallgatni. A hangszóró az ütésnek és az esésnek is ellenáll.

 
Kód:  JPI404f51
Termékszám:  SB500M/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05