Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Philips Saeco CA6903 / 10 AquaClean

-14%
Különleges ajánlat
Szállításra kész > 10 db
6 000 Ft
5 150 Ft
4 050 Ft áfa nélkül

Vásárolt egy Philips Saeco kávéfőzőt és biztosra akarja venni, hogy finom kávét főz? Használja Ön is az AquaClean vízkő-és vízszűrőt. A szűrő gondoskodik a víz tisztaságáról és a kávé aromájának intenzitásáról. Az AquaClean használatával megelőzheti a vízkő lerakodást, ezáltal meghosszabítva kávéfőzője élettartamát.  

Az AquaClean szűrő főbb jellemzői

  • Eltávolítja a vízkövet
  • Növeli a kávé aromájának intenzitását
  • Meghosszabbítja a Philips Saeco kávéfőző élettartamát
  • Az ioncserés technológia eltávolítja a kalciumot
  • A mikroporózus szűrő kiszűr minden szennyeződést
  • Szabadalmaztatott vízáramlás
  • 5000 csészéig nincs szükség vízkőmentesítésre
  • Könnyű használat
  • 1 szűrő / csomag

Az AquaClean szűrő gondoskodik a kávéfőző jó állapotáról

AquaClean szűrő ioncserés eljárással eltávolítja a kalciumot a vízből, mielőtt az a kávéfőzőbe jutna. Ezáltal megakadályozza a kálcium lerakódását a készülékben. A mikroporózus szűrőnek köszönhetően, mely minden káros anyagot kiszűr a vízből, kávéja íze nem változik. A szabadalmaztott vízáramlásnak köszönhetően optimálisan tisztított víz kerül a kávéfőzőjébe. Minden egyes filterrel akár 625 csésze kávét élvezhet. Ezt 8-szor megismételheti, mielőtt vízkőmentesítésre szorulna eszpresszó gépe. Ez azt jelenti, hogy akár 5000 csészéig garantáltan nincs szüksége vízkőmentesítésre, miközben kávéja íze nem változik.  

Friss és finom kávé az AquaClean szűrőnek köszönhetően

Az AquaClean mikroporózus szűrő minden szennyeződést  kiszűr a vízből, mely módosítaná a kávé ízét. Így kávéja mindig finom lesz. Ezen felül értékelni fogja az Aquaclean szűrő egyszerű használatát. Csak illessze bele Philips Saeco eszpresszógépébe és adja át magát a kellemes hangulatú kávézásnak. A vízkőmentesítés miatt nem kell aggódnia. A kávéfőző jelezni fogja a vízkőmentesítés esedékességét a 8. szűrő használata után.

4,8
32 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Szűrő típusa

Szűrő típusa Vízszűrő
Kód:  PHIFI101
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  CA6903/10