Oldal frissítése

Philips CA6903/10 AquaClean

4,8 199 értékelés
Szuper ár
5 690 Ft

Philips CA6903/10 AquaClean

Philips vízkő-és vízszűrő

CA6903/10

Az AquaClean speciális szűrő biztosítja, hogy a kávégép vize mindig tiszta legyen, és a kávé megőrizze intenzív ízét és aromáját. A fejlett ioncserélő technológiának köszönhetően eltávolítja a vízből a kalciumot, mielőtt a készülékbe kerül, megakadályozva annak felhalmozódását. Ezenkívül blokkolja az összes szennyeződést és megakadályozza a készülék eltömődését.



Philips CA6903/10 AquaClean

Természetesen távolítja el a kálciumot

A fejlett ioncserélő technológia eltávolítja a vízből a kalciumot, mielőtt az a készülékbe kerül, megakadályozva annak felhalmozódását. Szűrőnként legfeljebb 625 csésze kávét élvezhetsz, ha időben cseréled ki a szűrőt, amikor a gép ezt jelzi számodra. 

A filter minden szennyeződést blokkol

Annak érdekében, hogy a kávé íze megmaradjon, az összes szennyeződéstől szükséges megtisztítani. A speciális mikroporózus szűrő megakadályozza a szennyeződések letapadását, így kávéd tökéletesen finom lesz.

Philips CA6903/10 AquaClean
Philips CA6903/10 AquaClean

Egyszerű szűrő aktiválás

Eme tartós alkatrész összeszerelése nem is lehetne gyorsabb. A click & go rendszernek köszönhetően elegendő a szűrőt a víztartály aljára pattintani.

Hosszab tartó finomabb íz

Az AquaClean szűrő hosszú ideig megőrzi a kávé ízét és megakadályozza az eltömődést olyan innovatív funkciói révén, mint az ioncserés technológia, a szabadalmaztatott vízáramlás és a mikropórusos szűrő.

Philips CA6903/10 AquaClean
Philips CA6903/10 AquaClean

Eredeti Philips

Csak Philips tartozékokat használj, hogy megbizonyosodj arról, hogy készüléked zökkenőmentesen és hosszú ideig működni fog. A Philips és a Saeco az egyetlen ajánlott Philips kiegészítők.

Vízkő jelzés

Az AquaClean szűrő aktiválása automatikusan megszűnteti  a vízkőtelenítésre való figyelmeztetését. Végtelen mennyiségű finom kávét élvezhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a vízkőoldás miatt. A vízkőoldó figyelmeztetés 8 szűrőcsere után újra aktiválódik.

Philips CA6903/10 AquaClean
Philips CA6903/10 AquaClean

Optimálisan tisztított víz

Az AquaClean szűrő biztosítja, hogy csak tiszta víz kerüljön a teljesen automatikus kávéfőzőbe, csökkentve ezzel a vízkőoldás szükségességét.


*8 szűrőcsere alapján, a készüléken feltüntetett módon. A tényleges csészék száma a kiválasztott kávé opcióktól, valamint a mosás és tisztítás gyakoriságától függ.


Technikai specifikációk

Felület kezelése

Készülék fő teste

Műanyag

Származási ország

Készült:

Svájc

Funkciók

Tartalma

1x vízszűrő AquaClean



Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Vízszűrő

Tulajdonságok

Darabszám 1 db
Modelelk, amelyekhez alkalmas Philips, Saeco
Kód:  PHIFI101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CA6903/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20