Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips S9711/31 Series 9000

4,6 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips S9711/31 Series 9000

Philips Logo

Philips Series 9000
Wet & Dry férfi villanyborotvaS9711/31

Tökéletesség minden mozdulattal

A Philips Series 9000 villanyborotvát használhatod a nedves és a száraz borotválkozáshoz, borotvahabbal vagy anélkül is: három érzékenységi beállítással áll rendelkezésedre, amely magában foglalja az érzékeny bőr számára ideális rendkívül kíméletes borotválkozási üzemmódot is. A V-Track PRO pengerendszerrel, 8 irányban forgó fejjel és egyedülálló kontúrfelismerés technológiával gondoskodik a tökéletes végeredményről percek alatt. A SmartClean rendszernek köszönhetőenegyetlen gombnyomással megtisztíthatod, olajozhatod és feltöltheted a készüléket. Továbbá a készülék intuitív digitális kijelzőjén megtekintheted az aktuális üzemmódot is. A villanyborotva különleges SmartClick állnyíró tartozékkal és utazótokkal érkezik. A termék elnyerte a dTest 12/2017 díj elismerését is.

Philips S9711/31 villanyborotva
Philips S9711/31 villanyborotva

8 irányban forgó fej

Philips S9711/31 villanyborotva

60 perces vezeték nélküli használat 

Philips S9711/31 villanyborotva

Nedves és száraz használat

Video Philips S9711/31 villanyborotva

Videó lejátszása

Philips S9711/31

Flex fej 8 irányú forgással

Kövesd az arcod és a nyakad minden vonalát a 8 irányban forgó, kontúrkövető fejjel a legjobb eredmények eléréséhez. 20%-al több szőrszálat nyír le egyetlen mozdulat alatt, így rendkívül alapos és sima borotválkozást biztosít. A szabadalmaztatott V-Track Precision PRO pengerendszerrel minden szőrszál ideális pozícióban helyezkedik el a borotválkozáshoz, legyen szó akár egy vagy három napos borostáról. Még a különböző hosszúságú vagy lapos szőrszálak sem jelentenekakadályt a készüléknek. Akár 30%-al közelebb dolgozik a bőrhöz - kevesebb mozdulattal garantál nagyszerű eredményeket a bőrirritáció nélkül.

Philips S9711/31

Egyéni érzékenységi beállítás

A legjobb borotválkozás érdekében 3 különböző érzékenységi beállítás közül választhatsz, ezek a Sensitive érzékeny mód, a Normal üzemmód a mindennapos borotválkozáshoz illetve a különleges Fast mód, amellyel időt takaríthatsz meg.

Philips S9711/31 villanyborotva

AquaTec nedves és száraz borotválkozás

Te választhatod ki az általad kedvelt borotválkozást. Az Aquatec Wet & Dry rendszernek köszönhetően gyorsan, mégis kényelmesen borotválkozhatsz meg szárazon, nedvesen, akár borotvagél vagy hab használata mellett. A villanyborotva vízálló, így használhatod azt a zuhanyzóban is.

Philips S9711/31 villanyborotva

Digitális kijelző

Az intuitív digitális kijelző megjeleníti a borotva optimális teljesítményéhez szükséges lényeges információkat - 3 szintű, százalékos akkumulátor töltöttségjelző, tisztításjelző, lemerülésjelző, borotvafej cserére figyelmeztető jelzés vagy az utazózár jelzése. Emellett 3 érzékenységi mód közül választhatsz a bőröd érzékenységének megfelelően.

Philips S9711/31 villanyborotva

Smartclick állnyíró

Dobd fel a külsődet, amikor csak szeretnéd. Mindez lehetséges a SmartClick precíziós állnyíró trimmelővel, amely 5 különböző hosszúságbeállítást kínál a tökéletes borostától a precízen kialakított rövid szakállig. A lekerekített forma és a fésű gondoskodnak a bőrirritáció elleni védelméről.

Philips S9711/31 villanyborotva

SmartClean Plus rendszer

A SmartClean Plus rendszer segítségével megőrizheted a készülék új állapotát. Egyetlen gombnyomással megtisztítja, olajozza és megszárítja, illetve fel is tölti a készüléket az optimális működés érdekében.

Philips S9711/31 villanyborotva

60 perces vezeték nélküli működés

A Philips villanyborotva rendkívül erőteljes és hosszú üzemidejű lítium ion akkumulátorral működik. Egy órás töltést követően akár 60 percig használhatod, ez körülbelül 20 borotválkozáshoz elegendő. A gyorstöltés segítségével pontosan annyi energiát kap a készülék, amellyel egyetlen alkalommal teljesen megborotválkozhatsz. A villanyborotvát teljesen biztonságosan használhatod még az olyan nedves környezetben is, mint a zuhanyzó, ezt könnyíti meg az ergonomikus kialakítású markolat.

Philips S9711/31 villanyborotva

Gyorstöltés

Az erőteljes lítium ion akkumulátorral a villanyborotva hálózati csatlakozással 60 perc után töltődik fel teljesen, azonban gyorstöltést követően rendelkezésedre áll egy borotválkozás erejéig. Teljes töltöttség után a villanyborotva 20 borotválkozásra elég - 60 perces üzemidőt nyújt. A Series 9000 borotvákat vezeték nélküli működésre tervezték, amely még a nedves környezetben is teljesen biztonságos.

Philips S9711/31 villanyborotva

Teljesen mosható

A borotva karbantartása ennél egyszerűbb nem is lehetne. Használat után elegendő folyóvíz alatt elöblíteni - hiszen teljesen mosható. Sőt, mi több a SmartClean tartozékok segítségével a villanyborotvát egyetlen gombnyomással megtisztíthatod, megolajozhatod és meg is száríthatod a készülék feltöltése mellett.

Philips S9711/31
Philips S9711/31
Philips S9711/31
Philips S9711/31

Precíziós trimmelő

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Nedves és száraz használat

Igen

Igen

Igen

Igen

Nem

Vezeték nélküli használat

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Üzemidő (perc)

60

60

60

45

40

Teljes töltés (óra)

1

3

1

1

1

Gyorstöltés (perc)

5

18 (vezeték nélküli)

5

5

5

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Lítium-ion

Lítium-ion

Lítium-ion

Lítium-ion

Utazótok

Igen

Igen

Igen

Nem

Nem

Philips S9711/31

Műszaki adatok

BorotvA teljesítményE

Borotvarendszer

V-Track PRO pengerendszer

Arckontúrok követése

8 irányban forgó fej kontúrkövetéssel

Komfort a bőrnek

Aquatec rendszer nedves és száraz borotválkozáshoz

Egyéni érzékenység beállítások

Sensitive-Normal-Fast

Akkumulátor

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Üzemidő

60 perc/20 borotválkozás

Töltés

Teljes töltés 1 óra alatt, 5 perc gyorstöltés borotválkozásonként

Automatikus feszültségválasztás

100 - 240 V

Maximális energiafogyasztás

9 W

Készenléti energiafogyasztás

0,1 W

kiegészítők

Smartclick

Szakállformázó

SmartClean PLUS

Tisztítás, olajozás, szárítás, töltés, patron tisztítása

Utazótok

Igen

Cserélhető fej

Cseréld ki kétévente az SH90 típusra

KönnyŰ HASZNÁLAT

Kijelző

Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése, tisztításjelző, az akkumulátor lemerülésének jelzője, a borotvafej cseréjének jelzője, az utazózár jelzése

Tisztítás

Teljesen mosható

További információk

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Terület

Terület Arc

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Körkéses

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Működési idő 60 perc
Töltési idő 1 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok és funkciók

Csomag tartalma Tiszító ecset, Tok/tartó, Borotvafej
Kód:  EAT1124l
Termékszám:  S9711/31
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20