Oldal frissítése

Philips S221C4AFD

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips S221C4AFD

Modern számítógépes rejtve a szervezetben a monitor ideális megoldás mindazok számára, akik szeretnék menteni értékes helyet az íróasztalon, de nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény. Intelligens All in One PC Philips tökéletes a mindennapi használatra az irodában vagy otthon, és hála a pályázati lehetőségek nagyon jól szolgálja a szálloda halljában vagy a tantermeApproxen. Android 4.2 fog hozni egy új lehetőségek egész tárházát. Streamování hudby, surfování na internetu či e-Learning vám přinesou zážitky na nové úrovni.

A nagy multi-touch kijelző átlója 21,5 hüvelyk Full HD felbontás és a LED háttérvilágítás öröm hamisítani a tartalmát - nagyítás, forgatás és görgetése tartalom nagyon szép, mint az olvasás e-könyvek és újságok.A gyerekek tudják teljesen szabadjára engedni a kreativitás, az e-rajz, a tanulás az ábécé és egyéb interaktív oktatási alkalmazás szórakoztat! Full HD kijelző maga is egy nagyon finom ismerte fel minden részletét. A monitor van szerelve könnyen állítható állvánnyal elhajlással 60 °, ideális komoly munka és szórakozás interakció.

A fent említett Android a világ, hogy rákattint az ikonra fog nagy ingyenes játékokat,fotók,hírek, atársadalmi hálózatok (pl. Facebook) és ezer más Wi-Fi, csak választani. Ahhoz, hogy kommunikálni szeretteivel, vagy kollégák, akkor előnyös a beépített webkamera és a kiváló és tiszta képeket. Közben a videó szolgál a beépített sztereó hangszórók.USB hub és a HDMI kimenet lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen csatlakoztatható a fényképezőgép vagy a hordozható merevlemezt és egyéb eszközök. Beépített memóriakártya nyílás SD / SDHC segítségével könnyen bővíteni a tárolási kapacitás akár 64 GB

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Google Android

Típus

A gép típusa All-in-one PC

Kijelző

Kijelző mérete 21,5 " (54,61 cm)
Felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor sorozat ARM
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 8 GB (0,01 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Memóriakártya olvasó, Érintőképernyő, Wi-Fi
WiFi WiFi 802.11g, WiFi 802.11b

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika VGA D-SUB, HDMI
Egyéb LAN

Szekrény

Szélesség 524 mm
Magasság 373 mm
Mélység 78 mm
Tömeg 4,76 kg
Kód:  WC149aio
Termékszám:  S221C4AFD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20