Oldal frissítése

Philips QS6141 / 32

4,6 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips QS6141 / 32

Trimmer Philips QS6141 / 32 egy multifunkciós segítő tökéletes berendezés és alakja arcszőrzet kedvedre. Hozzon létre egy fiatalos és lezseren elegáns megjelenés. 3 remek bővítmények egy egyedülálló eszköz. Handy gomb a fogantyú könnyen beállítható 1-12 hosszúságú vágott vágótartozékra tartományban 0,5-10 mm. Csap dupla fólia borotva kapsz 20% -kal gyorsabb és kényelmesebb borotválkozást, mint a többi borotvák. Központi elkapó tökéletesen leborotválja még hosszabb és merevebb szakáll. Vannak teljesen fém kétoldalas darab, botok hossza 32 és 15 mm. Kiválóan bejut a nehezen hozzáférhető helyeken, és részletesen borotválkozás, például a terület körül az orr és a sarkokban a szája.


A lekerekített feje biztosítja a 100% sima és gyengéd a bőrrel való érintkezés. Bőre soha nem lesz olyan feszült és marad örökre állapotú. Azt is borotválja kényelmesen száraz, speciális kozmetikumok.Kényelmes kezelés segítségével vezeték nélkül működik, értékelni fogja itthon és az úton. Nagy eszközt tart akár 75 perc folyamatos működés után már 4 óra töltés. A jelzőfény a címlapon tájékoztatást ad az akkumulátor teljesen fel van töltve, és narancs villog, ha a maradék tíz percet, hogy üres.
Az ergonomikus kialakítás és kényelmes fogást biztosít a könnyű és kényelmes kezelhetőséget beállításakor szakáll. Hála a levehető fej egység könnyen tisztítható folyó víz alatt. Mellékelve van egy praktikus ecsettel, mely megkönnyíti a szegélynyíró, hogy a legjobb ellátást. 


További információk:
Jellemzők:
Könnyű használat és különböző hosszúságú beállítások
Kiváló vágási teljesítmény
A mutató az akkumulátor állapota (töltés)
Lekerekített orr bőrbarát garancia a tökéletes érintkezés a bőrt
Ergonomikus kialakítás a könnyű kezelhetőség
Cserélhető fej, így könnyen tisztítható folyó víz alatt
A hosszbeállítások széles:
12 hosszúságú, 0,5 és 10 mm
tisztítás:
teljes mértékben lemosható

elemek:
Li-Ion
Univerzális feszültség:
100-240
művelet:
akkumulátorok
Egy vezeték nélküli
Az akkumulátor élettartama:
4 órás töltéssel
75 perc működés
Befejezés:
erős
szolgáltatás:
2 év garancia
Csere fólia - Évente cserélje ki a típus QS6101

Szín:
Ezüst és Orange

A csomag tartalma:
Philips trimmer
tisztító kefe

Kód:  EAT60011t
Termékszám:  QS6141/32
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15