Oldal frissítése

Philips PTA128 USB Philips TV-hez

4,5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips PTA128 USB Philips TV-hez

Ezzel az adapterrel, az xxPFL3208 sorozatú Philips TV-ket egyszerűen okoskészülékké alakíthatod. Egyszerűen csak csatlakoztasd a vezetéknélküli adaptert a készüléked USB portjába, és élvezd multimédiás tartalmaidat nagy képernyőn. Az adapter a gyors 802.11n szabványú WiFi hálózatokkal kommunikál, és a biztonságod érdekében WPA2 titkosítású. A TV-készülék a Plug & Play telepítéssel WPS titkosítást is használ.

A Philips PTA128 adapterrel széleskörű online szolgáltalások válnak elérhetővé. A DLNA elősegíti a fotók, videók, és zenék megosztását, függetlenül attól, hogy a számítógépeden, tableteden, vagy okostelefonodon találhatóak. Élvezd a tartalmakat a nagyképernyős TV-den! Nagyon egyszerű használni.
Paraméterek és specifikációk:
Kompatibilis termékek:Philips TV xxPFL3208 sorozat
Port:
USB
Kapcsolat:
WiFi 802.11n
Biztonság:
WPA/WPA2
WPS
Egyéb funkciók:
DLNA 1.5
Autoinstall
Kiegészítők:
Útmutató, USB hosszabbító kábel
Méret:
29 x 82 x 14 mm (Sz x Ma x Mé)
Tömeg:
20 g

Kód:  WC383y0
Termékszám:  PTA128/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15