Oldal frissítése

Philips PicoPix PPX4350 WiFi

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips PicoPix PPX4350 WiFi

A Philips PicoPix PPX4350 mini projektor kiváló társ, ha gyakran mész üzleti útra, vagy kedvtelésből sokat utazol. A vetítést pár másodperc alatt bárhol, bármilyen nézőközönség számára beállíthatod. Vidd a projektort a kívánt helyre, állítsd egy megfelelő vetítőfelületre, és azonnal indíthatod is a vetítést. A berendezés kis mérete ellenére is képes akár 152 cm-es képet produkálni. A vetítési távolság a vetítőfelülettől számítva 1,5 és 3 méter között legyen. Fenti tulajdonságai teszik lehetővé ennek a projektornak a környezeti feltételektől szinte teljesen független, igen változatos felhasználását.

LED-technológia

A vetítés fényforrását egy nagy teljesítményű LED lámpa adja,  ennek fényereje akár 50 lumen, élettartama pedig eléri a 30000 órát. A rendkívül hosszú élettartamnak köszönhetően a drága lámpát nem kell sokszor cserélgetned. A LED tehcnológia révén a projektor használata igen gazdaságos, és egy USB csatlakozó vagy a beépített akkumulátor szolgáltatja számára a szükséges energiát. Ha a saját akkumulátorról használod, akkor nincs szükség hosszabbító kábelre vagy laptopra. A projektor akkumulátora a kiválasztott üzemmódtól függően 1,5 - 2 óra működési időt biztosít. Az önálló használat mellett a projektort WiFi, HDMI vag a micro SDHC kártyahely segítségével csatlakoztatható más eszközökhöz. A másik kimenet a 3,5 mm-es jack, amelyet például a HiFi rendszerhez, vagy a házimozihoz catlakoztathatsz.

Paraméterek

Felbontás

Maximális felbontás 640 × 360 px
Kontraszt 1 300:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,48 m
Maximális vetítési távolság 2,85 m
Minimális képátló 25 cm (9,84 ")
Maximális képátló 152 cm (59,84 ")

Technológia

Fényforrás LED
Élettartam 29 411,77 óra (1 225,49 nap)

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó, WiFi

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek WiFi, Audio jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 9,7 cm
Magasság 5,4 cm
Mélység 1,7 cm
Tömeg 0,13 kg
Kód:  WX130t2
Termékszám:  253624185
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15