Oldal frissítése

Philips PicoPix PPX4350

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips PicoPix PPX4350

A miniatűr Philips PicoPix PPX4350 projektor egy jó partner a gyakori utazásokhoz, amelyet személyes és üzleti célokra is lehet használni. Az Ön design tervei pillanatokon belül bárhol megjeleníthetők. Csak vigye magával a kívánt helyre, célozza meg a megfelelő kivetítő képernyőt és már azonnal indulhat is a vetítés. A kis mérete ellenére valóban képes akár 152 cm képméret kivetítésére. A vetítést egy három méteres képernyő elötti távolság felénél kisebb távtartományban is el lehet kezdeni,  mert a projektor nagyon rugalmasan kezelhető és majdnem függetleníthető a környezeti feltételektől.

LED-technológia

A vetítés fényforrását egy nagy teljesítményű LED lámpa biztosítja, amelynek legfeljebb 50 lm a fényereje, élettartama 30.000 óra. Köszönhetően a rendkívül hosszú élettartamának nem kell a drága cserelámpákra számítania. A LED-es technológia használatával a projektor már nagyon gazdaságossá vált és USB-kapcsolaton vagy egy beépített akkumulátoron keresztül kap tápellátást. A belső akkumulátorokhoz nem kell semmilyen külső tartozék vagy hosszabbító kábel és nem is kell semmilyen notebook sem. Az akkumulátor 1,5-2 óra időtartamig biztosítja az elektromos áram ellátást a kivetítő számára a kiválasztott üzemmódtól függően. Ezen kívül önálló alkalmazást tud is csatlakoztatni a projektorhoz a HDMI forráson keresztül vagy microSDHC aljzat használatával. Hangot 3,5 mm-es jack segítségével lehet létrehozni, például. egy Hi-Fi berendezéshez vagy házimozi készülékhez való csatlakozással.

Paraméterek

Felbontás

Maximális felbontás 640 × 360 px
Kontraszt 1 300:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,48 m
Maximális vetítési távolság 2,85 m
Minimális képátló 25 cm (9,84 ")
Maximális képátló 152 cm (59,84 ")

Technológia

Fényforrás LED
Élettartam 29 411,77 óra (1 225,49 nap)

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 9,7 cm
Magasság 5,4 cm
Mélység 1,7 cm
Tömeg 0,13 kg
Kód:  WX130t1
Termékszám:  253579992
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05