Oldal frissítése

Philips PerfectCare 8000 PSG8140 / 80

4,5 8 értékelés
Szuper ár
199 990 Ft

Philips PerfectCare 8000 PSG8140 / 80

Philips Logo

Philips PerfectCare 8000 Series
Gőzállomás
PSG8140/80

Az egyetlen vasaló, amely a gőz mennyiségét a vasalási sebességhez igazítja.
Az erőfeszítés nélküli, tökéletes végeredményekért.

Tedd könnyebbé a vasalást a Philips PerfectCare 8000 Series nagy teljesítményű gőzállomással. Innovatív technológiát alkalmaz, amely a gőz mennyiségét a vasalás sebességének megfelelően szabályozza. Az egyedülálló OptimalTemp technológia garantálja, hogy semmilyen vasalásra alkalmas anyagot nem égetsz ki a készülékkel - a SteamGlide Elite vasalótalpat kiváló csúszásésmaximáliskarcállóság jellemzi. A 170 g/perces folyamatos gőzkibocsátással és a 700 g/perces gőzlövettel a vasaló megbirkózik még a legmakacsabb gyűrődésekkel is a legvastagabb szöveteken. Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a függőleges gőzölést a vállfára akasztott ruhák és a függönyök kisimításakor, a készülék rendkívülalacsony tömegének hála pedig mindezt erőfeszítés nélkül teheted meg. Két perc alatt készen áll a használatra - ezentúl még kevesebb időt töltesz majd a vasalódeszkánál, mint egyébként!

Philips PSG8140/80 gőzállomás

Egyedülálló automatikus gőzbeállítás a sebességhez

Philips PSG8140/80 gőzállomás

OptimalTemp technológia = garantálja, hogy egyetlen vasalható anyag sem ég meg

Philips PSG8140/80 gőzállomás

A vasaló rendkívül könnyű, maximális gőzölési teljesítménnyel

Philips PSG8140/80 gőzállomás PerfectCare Series 8000
Philips PSG8140/80 gőzállomás

OptimalTEMP technológia

Az innovatív OptimalTemp technológia forradalmasította a vasalást - többé már nem szükséges sok időt töltened a hőmérséklet hosszadalmas beállításával, mivel a készülék minden vasalásra alkalmas szövet számára biztonságos. Az ideális hőmérséklet és az optimális mennyiségű gőz egyedülálló kombinációját alkalmazza.

Philips PSG8140/80 gőzállomás

A vasalás sebessége

Képzeld csak el, milyen könnyű és kényelmes egy olyan vasalóval dolgozni, amely automatikusan beállítja a vasalási sebességnek megfelelő gőz mennyiségét. A különleges innovatív technológia és a sebességtől függő, automatikus intelligens gőz felel az erőfeszítés nélküli vasalásért. A vasalás ezáltal 35%-kal gyorsabb mint egy kézi beállítástigénylővasalóesetében. A készülék csupán 2 perc alatt készen áll a használatra.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Igazán erős gőzölés

Az erőteljes és folyamatos gőzkibocsátás könnyedén kezeli még a legvastagabb anyagokat is. A 700 g/perces kivételes gőzlövettel egy pillanat alatt kisimíthatod még a legmakacsabb gyűrődéseket is. A folyamatos 170 g/perces gőzkibocsátás pedig remek végeredményeket nyújt a ruhák és függönyök függőleges gőzölésekor.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Intelligens automatikus gőz

Az intelligens DynamiQ érzékelő felismeri, hogy pontosan hogyan és mikor mozog a vasaló. Ennek megfelelően automatikusan gondoskodik az erőteljes gőzölésről azokon a helyeken, ahol szükség van rá. Könnyebben megy vele a vasalás és gyorsabban érhetsz el eredményeket, mindezt pedig energiatakarékosan.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Ultrakönnyű vasaló

A Philips PerfectCare 8000 Series rendszer vasalója rendkívül könnyű, 0,85 kg, így nagyon egyszerű és kényelmes a használata. Jól siklik a ruhákon, megszabadul még a legmakacsabb gyűrődésektől is és kíméli a csuklódat a terheléstől. Minimális tömegének hála még a függőleges gőzölés is nagyon gyors, könnyű és hatékony a segítségével.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Biztosan nem égeti ki az anyagot

Az OptimalTemp technológiával biztosan nem égeted ki az anyagokat. A vasalóval gőzölhetsz és vasalhatsz minden típusú vasalásra alkalmas anyagot anélkül, hogy a ruhákat előzetesen, az anyaguk alapján hosszadalmasan szét kellene válogatnod. Az előre beállított hőmérséklettel garantáljuk, hogy többé már nem áll fenn a ruhák kiégetésének veszélye.Gyorsan és eredményesensimíthatodki a gyűrött területeket és ráncokat a farmerokon és más erős anyagokon, sőt még az olyan finom ruhadarabokon is, mint a selyem blúz, kasmír pulóver vagy kabát, és természetesen az olyan nehezen vasalható díszes ruhákon is, amelyek gombbal vagy csatokkal rendelkeznek. Többé nincsenek korlátok a vasalásban.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

SteamGlide Elite talp

A SteamGlide Elite sorozat innovatív és legjobb vasalófelülete biztosítja a kivételes csúszást és a maximális karcállóságot. Rozsdamentes acél alapja kétszer olyan kemény, mint a hagyományos alumínium alap, a szabadalmaztatott, továbbfejlesztett titán bevonatú, hatrétegű felülete pedig könnyen siklik és gyors végeredményeket kínál.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

1,8 literes víztartály

1,8 literes kapacitásával a vasaló újratöltés nélkül 2 órán keresztül képes a ruhák folyamatos gőzölésére és vasalására. Amennyiben a tartály üres vagy kiürül használat közben, a készülék fényjelzéssel tájékoztat - az áttetsző víztartály könnyedén kivehető a helyéről, a nagy betöltőnyílásával pedigfolyóvízzel könnyű és gyors az újratöltése.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Biztonságos tárolás

Az OptimalTemp technológia nemcsak a ruhák kiégetés nélküli vasalását garantálja, hanem lehetővé teszi a forró vasaló elhelyezését közvetlenül a pamut vasalódeszkán vagy ruhán anélkül, hogy kárt tenne abban. Ez csökkenti a csuklót érő terhelést - hiszen nem szükséges olyan gyakran felemelni a vasalót az alapról, majd újra visszatenni oda.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Zár szállításhoz

A gőzállomás olyan biztonságos zárral rendelkezik a hordozáshoz, amely a vasalót rögzíti az alaphoz, ezáltal megakadályozza, hogy az kicsússzon a helyéről, vagy hogy hozzáérjen a forró vasalótalphoz.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Easy De-Calc Plus

A rendszeres vízkőmentesítés megvédi a vasalót és segít megőrizni a gőzölés nagy teljesítményét. Az Easy De-Calc Plus funkció az ideális módja annak, hogy megszabadulj a vízkőtől és meghosszabbítsd a vasaló élettartamát. Figyeld a fényjelzést és a hangjelzést, amely figyelmeztet, hogyhaelérkezett az ideje a vízkőmentesítésnek. Amint kihűlt a vasaló, egyszerűen nyomd meg az Easy De-Calc gombot. A vasaló néhány másodpercen belül összegyűjti a vízkövet és a piszkos vizet a tartályba - neked csak annyi a dolgod, hogy eltávolítod a fedelet és hagyod, hogy kifolyjanak belőle a vízkőrészecskék.

Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás
Philips PerfectCare 8000 Series PSG8140/80 gőzállomás

Műszaki adatok

GyűrŐDÉSEk gyors eltávolítása

Folyamatos gőzkibocsátás

Max. 170 g/perc

Fogyasztás

Max. 2700 W

Nyomás

Max. 8,5 bar

Használatra kész

2 perc

Gőzlövet

Max. 700 g

Feszültség

220-240 V

Szolgáltatás

Zár a hordozáshoz

A szállítás és a biztonság érdekében

Kábeltároló hely

Kábeltároló rekesz

Vízkőmentesítés emlékeztető funkció

Hang- és fényjelzés

Méret

A csomag méretei (Sz×M×M)

32,7 × 35 × 56,7 cm

A termék méretei (SzxMxM)

22,9 × 28,8 × 47,5 cm

Vasaló tömege

0,85 kg

Vasaló tömege alappal

4,9 kg

KönnyŰ HASZNÁLAT

Minden anyaghoz biztonságos

Még az olyan finom anyagokhoz is, mint a selyem

Víztartály kapacitása

1800 ml

A vasalótalp neve

SteamGlide Elite

Kivehető víztartály

Igen

Tápkábel hossza

1,8 m

Használatra kész jelzés

Hang- és fényjelzés

Használat közben bármikor feltölthető

Igen

Csapvízzel is használható

Igen

Automatikus biztonsági kikapcsolás

Igen

Vízkőmentesítés és tisztítás

Easy De-Calc Plus funkció

KÖRNYEZETVÉDELEM

Energiatakarékos mód

Igen

Termékcsomagolás

100% -ban újrahasznosítható

Használati utasítás

100%-ban újrahasznosítható papír

Szolgáltatás

2 év globális garancia

Igen

Több információ

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés, Termosztát
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás, Hordzár

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 700 W
Gőzkibocsátás 170 g/perc
Gőzlövet 700 g/perc

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  PHIPG279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PSG8140/80
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10