Oldal frissítése

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70

Leárazás -11 %
79 990 Ft 89 990 Ft

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70

Philips Logo

Philips PerfectCare 7000 Series 
Gőzállomás
PSG7140/70

Könnyű vasalás. Gyors eredmény.

Mondj búcsút a ruhák hosszadalmas, anyagonkénti szétválogatásának, a bonyolult hőmérséklet-állítgatásnak és a gyűrődések fárasztó kisimításának. A Philips PerfectCare 7000 Series gőzállomás innovatív OptimalTemp technológiával van ellátva, amelynek köszönhetően a vasalófelülete minden vasalható szövet számára hőálló, és ezáltal könnyedén és hatékonyan kezelheted a farmer, pamut, kasmír és egyéb finom anyagokat. A Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomásbeépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vasaló mozgásának felismerését a vasalófelületen, így képes automatikusan beállítani a gőzmennyiséget, hogy még könnyebbé és gyorsabbá tegye a vasalást. Akár 120 g/perces folyamatos gőzre és akár 600 g gőzlöketre is számíthatsz. A víztartály űrtartalma 1,8 l - ekkora vízmennyiség akár 2 órányi folyamatos használatra is elegendő lehet. A gőzállomás Easy De-Calc rendszerrel van felszerelve arendkívül könnyű vízkőmentesítés elérése érdekében, Carry Lock rendszerrel a készülék biztonságos hordozásáért, valamint automatikus kikapcsolás funkcióval arra az esetre, ha felügyelet nélkül hagynád a bekapcsolt vasalót.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Mozgásérzékelő automatikus gőzfunkcióval az egyszerű és gyors vasaláshoz

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

OptimalTemp technológia = garantáltan nem égeti ki a ruhákat

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

A nagy teljesítményű gőzkibocsátás még a makacs gyűrődéseket is eltávolítja

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

OptimalTemp technológia 

A Philips PerfectCare 7000 Series gőzállomás tökéletes eredményének titka az innovatív OptimalTemp technológiában rejlik, amelynek köszönhetően a készülék még a legmakacsabb gyűrődések eltávolításához is optimális hőmérsékletet generált, ám nem éget ki semmilyen vasalható anyagot. Többé nem kell az idődet a ruhák anyagok szerinti szétválogatásával töltened, sőt várnod sem kell, hogy a vasalótalp megfelelően felmelegedjen, vagy bármilyen módon szabályozni, illetve újra beállítani ahőmérsékletet vasalás közben. Gond nélkül vasalhatsz gombokkal vagy cipzárral ellátott, illetve applikált ruhákat is. Ezáltal a vasalás sokkal könnyebb és gyorsabb lesz!

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Erőteljes gőzölés

A Philips PerfectCare 7000 Series gőzállomás teljesítményére mindig számíthatsz. Akár 120 g/perces folyamatos gőzkibocsátással és 600 g gőzlövettel büszkélkedhet. Még a vastag szövetek legellenállóbb gyűrődéseivel is elbánik. A hatékony gőz a rendkívül erős szövettípusokba és a nehezen hozzáférhető helyekre is behatol.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Automatikus, intelligens gőz

A Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás a gyűrődések könnyebb és gyorsabb eltávolítása érdekében intelligens gőzfunkcióval rendelkezik. Beépített mozgásérzékelőjével felismeri a vasaló mozdulatait a vasalófelületen és automatikusan bocsátja ki a gőzt mozgás közben. A nem kívánt gyűrődések hamar feledésbe merülnek!

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Kényelmes kezelés

A Philips PerfectCare 7000 Series gőzállomás mindössze 800 grammot nyom. Rendkívül könnyű szerkezete hozzájárul a felakasztott ruhák vagy függönyök függőleges gőzöléséhez, és egyszerű vízszintes siklást kínál a vasalófelületen. Az alacsony súly biztosítja a készülék kényelmesebb kezelését, valamint csökkenti a csuklóra kifejtett terhelést. Még a szövetek legnehezebben elérhető részeit is rekordidő alatt vasalhatod ki.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Garantáltan nem égeti ki a ruhákat

Vasalj mindenféle szövetet aggodalmak nélkül! A továbbfejlesztett OptimalTemp technológiának köszönhetően mindig biztos lehetsz benne, hogy a készülék vasalófelülete bármilyen vasalható anyagnak megfelelő, optimális hőmérsékletre melegszik fel. Könnyedén vasalhatsz ki vastagabb farmernadrágokat, finom pamutot vagy lágy szatén-, kasmír- illetve selyemszövetet, bonyolult beállítások nélkül.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

SteamGlide Elite vasalótalp

A SteamGlide Elite vasalótalpat úgy fejlesztették ki, hogy bármilyen szöveten sima és egyenletes mozgást biztosíthasson, valamint nagyban ellenálljon a karcolódásoknak. A rozsdamentes acél vasalótalp kétszer olyan kemény, mint egy normál alumínium talp. A szabadalmaztatott, hatrétegű titánréteg bevonatnak köszönhetően a vasaló minden vasalható anyagon könnyedén siklik. Tapadásmentes és egyszerűen tisztítható.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Hatalmas víztartály

A Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás extra nagy, levehető víztartálya az egyszerű kinyitás érdekében nagy feltöltőnyílással rendelkezik, amely 1,8 liternyi víz tárolására képes. Ez akár 2 órányi folyamatos vasalást biztosíthat! Jelzőfény figyelmeztet rá, ha a gőzállomásból kifogy a víz.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Automatikusan kikapcsoló vasaló

Ha a bekapcsolt gőzállomást pár percre felügyelet nélkül hagyod és nem használod, akkor az automatikusan kikapcsol. Így nem kell aggódnod, ha véletlenül otthagyod a vasalódeszkán, ráadásul még energiát is spórolsz.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Hordzár a biztonságos hordozásért

A gőzállomás beépített biztonsági zára stabilan rögzíti a vasalót az alapkészülékhez. Ez lehetővé teszi a készülék egyszerű mozgatását egyik helyről a másikra, a forró felülettel való érintkezés kockázata nélkül.

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140/70 gőzállomás

Egyszerű vízkőmentesítés

A gőzállomás optimális teljesítményének és hosszú távú, megfelelő működésének biztosítása érdekében rendszeres vízkőmentesítésre van szükség, ezért a Philips PerfectCare 7000 Series az egyszerű karbantartás érdekében Easy De-Calc rendszerrel lett ellátva. A vízkőmentesítés szükségességére jelzőfény figyelmeztet, ekkor távolítsd el a dugót és hagyd kifolyni a vizet és a felgyülemlett vízkődarabokat.

Műszaki jellemzők

GYORS GYŰRŐDÉSELTÁVOLÍTÁS

Folyamatos gőzkibocsátás

Akár 120 g/perc

Tápellátás

Max 2 100 W

Nyomás

Max 8 bar

Használatra kész

2 perc

Gőzlövet

Akár 600 g

Feszültség

220-240 V

TÁROLÁS

Biztonsági hordzár

A biztonságos hordozásért

Vezetéktárolás

Vezetéktároló rekesz

MÉRETEK

Csomagolás méretei (szé×ma×mé)

31,5 x 31,5 x
47,5 cm

Készülék méretei (szé×ma×mé)

24 x 27,5 x
42 cm

Vasaló tömege

0,8 kg

Vasaló és talp tömege

5,3 kg

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Biztonságos minden vasalható anyaghoz

Még az olyan finom szövetekhez is, mint a selyem

Víztartály kapacitása

1 800 ml

Vasalótalp elnevezése

SteamGlide Elite

Extra nagy feltöltőnyílás

Igen

Tápkábel hossza

1,65 m

Használatra kész jelzés

Jelzőfény

Használat közben bármikor újratölthető

Igen

Csapvízzel használható

Igen

Automatikus biztonsági kikapcsolás

Igen

ZÖLD HATÉKONYSÁG

Energiatakarékos üzemmód

Igen (20%)

További információ

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Kábellel

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Üres tartály jelzés, Vízkő jelzés, Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás, Hordzár

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 100 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 600 g/perc
Gőznyomás 8 bar
Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 1 800 ml
Kábel hosszúsága 1,65 m
Tömeg 800 g

Szín

Szín Fehér, Zöld

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  PHIPA734HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PSG7140/70
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10