Oldal frissítése

Philips myGarden Solar 17292/31/16

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips myGarden Solar 17292/31/16

Solární přenosná lampa

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Hordozható kültéri lámpa napenergiával

A Philips napelemekkel ideális és esztétikus környezetet teremt a szabadtéri területeken. A fény a vízálló szerkezetnek köszönhetően különböző helyeken használható, akár a teraszon, a kertben vagy az ablakpárkányon. Ezenkívül a lámpa lehetővé teszi a tökéletes légkör elérése érdekében a kívánt fényszinthez való zavartalan beállítását .


Főbb jellemzők


  • Könnyen hordozható
  • Napenergia táplálás
  • Érintőképernyős fényerő szabályozás
  • A megvilágítási idő kilenc óra
  • Kiváló minőségű anyagok
  • Vízálló IP44 kivitel

Fényintenzitás vezérlés

Egy gomb lenyomása egyszerűen elhalványítja a fényerősséget, hogy a megfelelő légkört hozhasd létre.A megvilágítási idő függ a napfénytől, amely a napelemez éri. A teljes akkumulátorral a készülék legfeljebb 9 órányi fényt bocsát ki a legnagyobb intenzitással . A fényintenzitás megváltoztatásával a fénykibocsátás akár 22 óráig is meghosszabbítható.


Napenergia

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Napenergia

A Phillips lámpát úgy tervezték, hogy a napenergiát a lehető legnagyobb hatékonysággal használja. A gazdaságosságnak köszönhetően a fény környezetbarát, és kiváló alternatívája a hagyományos izzóknak.

Nincs kábel

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Nincs kábel

A napenergiához nem szükséges tápkábelek használata. Bárhol elhelyezheted a lámpát, és egyszerűen csak hordozhatod azt anélkül, hogy újra csatlakoztatni kellene az áramforráshoz.

Meleg fehér fény

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Meleg fehér fény

A kiváló minőségű LED-ek gyönyörű, meleg fehér fényt és hangulatos légkört teremtenek. A lámpa kúpos alapja dekoratív fényhatást és egyenletes fényeloszlást biztosít.


Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 40 000 óra

Biztonsági osztály

Méret

Magasság 12,8 cm
Szélesség 17,1 cm
Hossz 22,3 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED

Tápellátás

Tápellátás Napelemes
Kód:  ESO388c
Termékszám:  172923116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15