Oldal frissítése

Philips MCM2350

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips MCM2350

Ha szereti a zenét, bizonyára értékelni fogja a Philips ügyes lejátszóját. Tegye kellemessé napját kedvenc CD-jeinek hallgatásával, hagyja, hogy magukkal ragadják az erőteljes basszusok, melyek mélysége a kitűnő minőségű Bass Reflex technológiának köszönhető. Ha a zenehallgatás modernebb formáit részesíti előnyben, akkor sem fogja magát becsapottnak érezni. Használja az Audio-In bemenetet, csatlakoztassa okostelefonját vagy pendrive-ját az USB bemenetbe, és élvezze a különböző előadók szinte vég nélküli hallgatását, akik biztosan feldobják a kedvét!

Alaptulajdonságok

  • Hitelesen mély basszusok
  • Magasságok és mélységek optimalizálása különböző zenei stílusokhoz
  • A kimeneti teljesítmény 70 W
  • FM rádió ötletes tunerrel
  • Különböző formátumok lejátszása (MP3-CD, CD, CD-R / RW)
  • USB és egyéb külső eszközök csatlakoztatása

Értelmes pihenés

Az egyszerű grafikus equalizer használatával bármikor beállíthatja az adott stílushoz illő zenei árnyalatokat. Kísérletezzen az Egyensúly, Tisztaság, Teljesítmény paraméterekkel és adjon az agyonhallgatott számoknak új dimenziót! Az intelligens rádiókészülékkel a gyártók gondoltak a rádióműsorok szerelmeseire is. A megtalált rádióállomást el lehet menteni, majd később bármikor újra visszatérni hozzá. Tetszés szerint hallgathat zenét, hazai és külföldi híreket, hogy minél változatosabban tudja eltölteni szabadidejét.

Ébredjen zenére

A Philips MCM2350 mikrorendszer egyszerű kezelését a jól olvasható LED kijelző, a motor segítségével nyíló CD-lejásztó teszi még könnyebbé, a CD-k kicserélése gyerekjáték. Amennyiben gondot okoz a reggeli felkelés, kedvenc zenéjére ébredhet, ugyanis készülékét ébresztőóraként használhatja. A munkát megelőző felkelés kellemetlen kötelessége mindennapos örömmé válik!

Műszaki adatok:

Lejátszás:
Lemezlejátszási módok: gyors előre- / visszaugrás, a következő / előző műsorszám megtalálása, ismétlés, véletlenszerű lejátszás, program
USB Direct lejátszási módok: gyors előre / hátra, lejátszás /szünet, előző / következő, ismétlés, véletlenszerű lejátszás, leállítás funkció

Rádió:
mono FM , sztereo FM
Beállítható rádióállomások száma: 20
Antenna: FM (75 ohm)
A rádió funkciói: automatikus digitális hangolás, automatikus keresés

Kapcsolat:
3,5 mm-es audio bemenet
USB port

Méretek:
Fő egység: 180 x 121 x 227 mm
Hangszóró: 140 x 260 x 182 mm

Tömeg:
5,06 kg

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 70 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 180 mm
Lejátszó magassága 121 mm
Lejátszó mélysége 227 mm
Hangszóró szélesség 140 mm
Hangszóró magasság 260 mm
Hangszóró mélysége 182 mm
Tömeg 5,06 kg
Kód:  JPI110g6
Termékszám:  MCM2350/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20