Oldal frissítése

Philips M115

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips M115

Sokáig dolgozni, és távolról kell tartani a szemét a gyerek vagy állat? A hálózati kamerák Philips könnyen kap egy áttekintést, hogy mi történik egy olyan helyen, ahol nem lehet. Intelligens összes monitor formájában kiváló minőségű videofelvétel hogy meg lehet nézni az élő időben a különböző kompatibilis modelljei iPhone, iPad vagy iPod. Könnyen és segítsége nélkül egy idegen Mindig győződjön meg arról, hogy az otthoni mind szép és továbbra is nyugodtan folytassa a legfontosabb dolog.

Világos képet, az intelligens tervezés

Az átvitt kép beszerezni a kamera kiváló minőségű felbontása 720p, amely fizet az egyedülálló képélesség és realizmus. Kéz a kézben a minőségi felvétel megy túl intelligens kamera kialakítás - köszönhetően a kézbevaló dönthető oldalra, és a stabilitás lehet még erősíteni mini állvány. Meg kell tenni, hogy a kandallópárkányon, vagy a polcon a könyvtárban. Szinte bárhol kamera Philips eleget munka nagyon jól.

Figyelmeztetés mozgás

Philips M115 tudok telefonon keresztül egy pillanat értesítést, ha mozgást érzékel. Míg a kimutatási érzékenység állítható, hogy illeszkedjen az Ön igényeinek, így nem elárasztják figyelmeztetések, ha a fényképezőgép villog, mielőtt az állat, vagy ha egy szélroham csak kívül a függöny mozog.

folyamatos streaming

Streaming rekordot fut nonstop 24 órán keresztül WiFi, 3G és 4G LTE. Hol van a táblagépen vagy a telefon hálózati hozzáférés, semmi sem akadályozza meg a felvételt a véleménye, amikor jónak látja. A felvételek védett SSL titkosítást kódot, és dešifrace csak akkor lehetséges, egy okostelefon, amely megakadályozza, hogy a lehetséges visszaélések egy idegen. Pokud patříte k příznivcům cloudových úložišť, videa můžete navíc ukládat právě tam a odsud je streamovat s využitím spolehlivé technologie Ivideon.

érzékelő:
HD 720p

Kompatibilis:
iPad (iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad mini, iPad Retina kijelző, IPAD Air 2)
iPhone (iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 6, iPhone 6 Plus)
iPod (iPod Touch 4. generációs és újabb iPod Touch 5. generáció)

kimenet:
miniUSB

A csomag tartalma:
USB hálózati adapter
USB-kábel (3 m)
Felhasználási javaslat

Paraméterek

Méret

Szélesség 65 mm
Magasság 114 mm
Mélység 65 mm

Méretek

Szélesség 65 mm
Magasság 114 mm
Mélység 65 mm
Kód:  EAZ4000c4
Termékszám:  M115E/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05