Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips Lumea Series 9000 BRI955/00

4,8 134 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Lumea Series 9000 BRI955/00

Philips Logo

Philips Lumea Series 9000
IPL szőrtelenítő SenseIQ technológiával
BRI955/00

Sima, szőrtelen bőr akár 6 hónapig.*

A SenseIQ technológiát alkalmazó Philips Lumea Series 9000 IPL szőrtelenítő készülék rendszeres használata esetén kényelmesen, fájdalom és bőrirritáció nélkül szabadulhatsz meg a kellemetlen szőrszálaktól. Az egyedülálló formájú lekerekített tartozékai tökéletesen követik a test vonalait - a testen, az érzékeny területeken illetve az arc területén. Rendszeres használatávalkényelmesen, fájdalommentesen és irritáció nélkül mondhatsz búcsút a nemkívánatos szőrszálaknak. A SmartSkin érzékelő automatikusan felméri a bőrtónusodat és az 5 elérhető intenzitás közül ajánlja a számodra megfelelőt. A Philips Lumea a leghatékonyabb IPL szőrtelenítő megoldás, amelyet használhatsz kábellel vagy vezeték nélkül. Használd ki aPhilips Lumea IPL mobilalkalmazás összes előnyét, tervezd meg a kezelésedet és hozd ki a legtöbbet a készülékből. Élvezd a kezelés minden előnyét és tapasztald meg az akár 6 hónapig* tartó bársonyosan selymes, szőrtelen bőrt.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00 IPL szőrtelenítő
Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Sima, szőrtelen bőr akár 6 hónapig *

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Bőrgyógyászokkal kifejlesztett professzionális IPL technológia

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

3 tartozék, egy a testre, az érzékeny területekre és az arcra

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

IPL technológia

Az IPL jelentése az Intense Pulsed Light (intenzíven pulzáló fény). Ez a technológia széles fényspektrumot (narancssárga, vörös és infravörös fény) alkalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy egész élettartama alatt maximum 450 000 villanófényt biztosítson. Ez a fény a melaninon (a szőrszálakban található festékanyagon) keresztül behatol a szőrtüszőbe, ahol a fény energiája hővé alakul át, ennekhatására a szőrtüszők nyugalmi állapotban lépnek, a szőrszálak pedig kihullanak. A Philips Lumea rendszeres használatával abőröd csodálatosan sima és kellemes érintésű lehet. A Philips Lumea Series 9000 készülékkel végzett szőrtelenítés biztonságos és kíméletes még az érzékeny területeken is.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Akár 6 hónap simaság*

Az objektív tanulmányok csupán három kezelés után** kimutatták az akár 92%-os csökkenést a szőrszálak növekedésében. Az első 4 kezelés elvégzése kéthetente szükséges, ezt követően máris látható az eredmény. Az eredmények megőrzéséhez a következő 8 kezelést négyhetente végezd el. A bőröd akár 6 hónapig* is megőrizheti simaságát csupán 12 kezelés után!

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

SmartSkin érzékelő és 5 intenzitás

A Philips Lumea használata könnyű, gyors és biztonságos. A Lumea Series 9000 készülék 5 intenzitással rendelkezik a kezelésekhez, a SmartSkin érzékelővel pedig könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelőt. Kiértékeli a bőrtónusodat és pontosan ennek megfelelően ajánlja a számodra megfelelő intenzitású beállítást a kezelésekhez. Válaszd a kényelmes ésmegfelelő, személyre szabott beállításokat a garantált végeredmények eléréséhez.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

SenseIQ technológia

A fejlett SenseIQ technológia a SmartSkin érzékelőn keresztül érzékeli és védi a bőrödet, a tartozékokkal pedig hozzád igazítja a kezelést. A fogyasztók ihlették, bőrgyógyászokkal közreműködve fejlesztették ki a hosszan tartó hatású és kíméletes szőrtelenítés jegyében.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Kezelés a test minden részén

A test különböző részein változó a szőrnövekedés és eltérőek a hajlatok, így különböző típusú kezelésekre van szükség a nagyszerű végeredményekhez. A Philips Lumea Series 9000 az egyetlen készülék, amely különleges, ívelt intelligens tartozékokat kínál különböző testrészekre (lábak, karok, has, hónalj, bikinivonal) és az arcra (felső ajak, áll). Minden egyes intelligens tartozék eltér abban, hogy milyenformát, ablakméretet és színszűrőket alkalmaz illetve abban, hogy amikor a készülékhez csatlakozik, a test egy adott részéhez igazodó kezelési programot aktivál. Azalapos és innovatív formatervezés és az adott kezelés kombinációja teszi lehetővé az eredményes és biztonságos kezelést még az érzékeny területeken is. A Philips Lumea készüléke Slide&Flash*** üzemmódot kínál a könnyű használathoz avillanófény gomb ismételt megnyomásának szüksége nélkül.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Test

A testkezeléshez alkalmas tartozék tökéletes az olyan nagy méretű testrészek gyors kezeléséhez, mint a lábak, karok vagy a has. Ívelt kialakításával követi a test formáját és gondoskodik az optimális érintkezésről a bőrrel. Miután felhelyezted a tartozékot, a készülék automatikusan megkezdi a testrészekhez ideális kezelést. Az ablak mérete 4,1 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00 IPL szőrtelenítő

Érzékeny területek

A speciális formájú tartozékot a nehezen hozzáférhető hónalj és bikinivonal hatékony kezeléséhez tervezték. A bikinivonal területén vastagabbak és sűrűbbek a szőrszálak, mint a test többi részén, amely speciális tartozékot igényel a legjobb végeredmények eléréséhez. Ez a kiegészítőívelt és rendelkezik egy extra, áttetsző szűrővel. Amikor rögzíted ezt a tartozékot a Philips Lumea IPL szőrtelenítő készülékhez, automatikusan megkezdődik az érzékeny területek, beleértvea hónalj területének villanófényes kezelése. Az ablak mérete 3 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Arc

Az arcon található szőrszálak kíméletes, mégis hatékony kezeléséhez átgondolt formatervezésű kiegészítő készült lapos ablakkal a precíz munkavégzéshez a felső ajak, állkapocs és áll területeken. A kiegészítő beépített vörös szűrővel rendelkezik, felhelyezést követően automatikusan szabályozza a villanófényt, hogy azmegfelelő legyen a kellemetlen arcszőrzet kezeléséhez. Az ablak mérete 2 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Kényelmes használat irritáció nélkül

A Philips Lumea gyengéd fény impulzusokat bocsát ki a szőrtüszőkbe. Ezek a fény impulzusok hőt generálnak és stimulálják a szőrtüszőket, hogy nyugalmi állapotba lépjenek (ez a 3 növekedési ciklus egyike). Ennek eredményeként a természetes szőrszálak kihullanak, illetve ez megakadályozza a további szőrszálak növekedését. A beépített színszűrők gondoskodnak abiztonságos és eredményes használatról még a legérzékenyebb bőrön is, mint például az arc esetében. Élvezd az akár 6 hónapig tartó sima bőrt.*

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Használható kábellel vagy anélkül

A Philips Lumea Series 9000 készülékét kényelmesen használhatod kábellel vagy vezeték nélkül. Hogyha teljes mozgásszabadságra vágysz, használd kábel nélkül, amely kényelmes megoldás utazáshoz is, ehhez remekül jön a higiénikus tárolást biztosító stílusos tartója. A teljesen feltöltött akkumulátorral legalább 130 villanófényre képes az 5. intenzitáson. Amennyiben kezelés közbenlemerülne, egyszerűen dugd a hálózatra, így használhatod megszakítás nélkül.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Nincsenek tartozékok vagy alkatrészek

A Philips Lumea egy teljeskörű megoldás, amely használatra készen érkezik. Alkalmazásához nincsen szükséged semmilyen kiegészítőre, zselére vagy pótalkatrészekre. Nyugodtan használhatod száraz bőrön, nem igényel borotvahabot vagy gélt.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00 szőrtelenítő

Mobilalkalmazás

A Philips Lumea IPL alkalmazás ingyenesen letölthető, segítségével a szőrtelenítő készülék használata egyedülálló és különleges - személyre szabott csak Neked. Az alkalmazás a személyi tanácsadód lesz, amellyel a legtöbbet hozhatod ki a Lumea készülékből a megfelelő felhasználással a hosszútávú végeredmények eléréséhez. Az alkalmazás segítségedre lehet azegyénre szabott kezelési tervek megalkotásában minden egyes testrészen, emellett tanácsokkal és tippekkel lát el minden kezelés során. Ehhez csakannyi a dolgod, hogy rendszeresen ellenőrzöd az alkalmazást, követed a figyelmeztetéseket és megjegyzéseket, nem feledkezel meg a kezelésekről, így számíthatsz a lehető legjobb végeredményekre.

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

Bőrtónus és a szőr típusa

A Lumea hatékonyan, könnyen és biztonságosan működik a széleskörű szőr- és bőrtípusokkal. Eredményes a természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálak esetében illetve minden bőrszínen az igazán világostól a sötétbarna tónusú bőrig. Hasonlóan más IPL alapú készülékekhez, a Philips Lumea sem alkalmas a világosszőke vagy vörös szőrszálak kezeléséhez illetveaz igazán sötét tónusú bőrhöz, mivel követelmény a szőrszín és a bőrtónus közötti magas kontraszt!

Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00 IPL szőrtelenítő
Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI955/00

A Philips Lumea 9000 Series IPL BRI955/00 szőrtelenítő műszaki adatai

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Test

Karok, lábak, has

Arc

Áll, felső ajak, állkapocs vonala

Érzékeny területek

Hónalj, bikinivonal

HASZNÁLATI MÓD

Slide and flash

A gyors alkalmazás és az egyszerű használat érdekében

Stamp and flash

A biztonságos használat érdekében

Használat kábellel vagy anélkül

Használható kábellel vagy anélkül

ALKALMAZÁSI IDŐ

Alsó lábszár

8,5 perc

Hónalj

2,5 perc

Bikinivonal

2 perc

Arc

1,5 perc

BIZTONSÁG ÉS BEÁLLÍTÁSOK

Beépített UV szűrő

Védi a bőrt az UV sugárzástól

5 fényintenzitás beállítás

Bőrtípus szerint

Integrált biztonsági rendszer

Megakadályozza a nemkívánatos villanásokat

Bőrszín érzékelő

Észleli a bőr tónusát

MŰSZAKI ADATOK

Nagy teljesítményű lámpa

Akár 450 000 villanást biztosít

Feszültség

100-240 V

Garancia

Globális 2 éves garancia

MELLÉKLETEK

Testkezeléshez

Ablak mérete: 4,1 cm2

Arckezeléshez

Ablak mérete: 2 cm2, különleges szűrő

A precíz szőrtelenítéshez

A bikinivonal és a hónalj kezelésére. Ablak mérete: 3 cm2

A CSOMAG TARTALMA

Használati útmutató

Használati útmutató

Tárolás

Luxus tok

Adapter

Adapter 19,5 V / 4000 mA

További adatok

* 48 nő részvételével Hollandiában és Ausztriában végzett objektív vizsgálat átlagos eredménye a lábszőrzet 77% -os csökkentése egy teljes kezelési ciklus (12 kezelés) után. A vizsgálatot a Philips végezte.

** Lábon mérve 3 kezelés után, 55 nőből 27 nő 92% -os vagy annál magasabb eredményt ért el. A vizsgálatot a Philips végezte.

*** Ez az üzemmód csak kábeles hálózati csatlakozással működik.


Paraméterek

Szín

Szín Bronz

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Megvilágítás, Bőrtónus érzékelő
Csomag tartalma Tok/tartó

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 5

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor
Kód:  PHIEP474
Termékszám:  BRI955/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10