Oldal frissítése
Tisztelt Ügyfeleink, szíves türelmüket kérjük. Igyekszünk mielőbb kézbesíteni megrendelésüket. Köszönjük megértésüket.

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Philips Prestige IPL BRI950/00

146 080 Ft
115 020 Ft áfa nélkül

Philips Prestige IPL BRI950/00

Philips Logo

Philips Lumea Prestige IPLBRI950/00

Használd a testre és az arcra

Az első IPL készülék, amely egyedülállóan lekerekített és speciálisan kialakított tartozékokat kínál a test, arc, bikinivonal és hónalj szőrtelenítéséhez. A Philips Lumea Prestige készülék a lehető leghatékonyabb IPL megoldást nyújtja a SmartSkin érzékelővel, emellett a készüléket használhatod kábellel vagy anélkül is. Élvezd a selymesen sima és szőrtelen bőrt akár 6 hónapig*.

IPL szőrtelenítő Philips Prestige IPL BRI950/00
IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Élvezd a 6 hónapos, selymesen sima, szőrmentes bőrt *

IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Bőrgyógyászokkal kifejlesztett professzionális IPL technológia

IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Biztonságos használat és hatékony teljesítmény

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00 videó

Videó lejátszása

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

IPL technológia

Az IPL rövidítés az Intense Pulsed Light kifejezést takarja (intenzív pulzáló fény). Ez a technológia szélesebb színspektrumot használ (narancssárga, vörös és infravörös fény), amely a melaninon (szőrpigmenten) keresztül behatol a szőrtüszőkbe, és a fényenergiával hőkezeli azt, így a szőrszálak alapállapotba kerülnek, majd kihullanak. Rendszeres használatával a bőr gyönyörűen selymes és kellemes érintésű lesz. A szőr növekedésének megelőzése tehát biztonságos és kíméletes még az érzékeny területeken is.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

SmartSkin érzékelő

A Lumea használata egyszerű és biztonságos. A Lumea Prestige 5 különböző intenzitási szintet biztosít, amellyel könnyűszerrel kiválaszthatod a számodra megfelelőt a Smart Skin érzékelő segítségével. Ez ugyanis a bőrtónusodhoz megfelelő beállítást ajánl. Válaszd ki a legkényelmesebb és legeredményesebb energiabeállítást a bőrtónusod szerint.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Különböző testrészek kezelése

A test különböző területein más féle és más irányú szőrszálak nőnek, így tehát eltérő kezelésekre van szükség a nagyszerű végeredményekhez. A Philips Lumea Prestige az egyetlen olyan IPL készülék, amely egyedülállóan ívelt intelligens tartozékokkal érkezik a test (has, lábak és kar) és az arc (felső ajak, áll) számára. Az intelligens tartozékok egyedi formával, villanó lámpával ésszínszűrővelrendelkeznek,emellett amikor csatlakoztatod a tartozékokat az eszközhöz, az az adott testrésznek megfelelő személyre szabott kezelési programot használ majd. A kifinomultdizájnés a különleges kezelés kombinációja gondoskodik a hatékony és biztonságos kezelésről még az érzékeny területeken is. A Slide&Flash mód könnyű használatot biztosít anélkül, hogy folyamatosan a villanófény gombját kellene nyomkodnod.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Tartozék a testhez

A testhez tervezett tartozék tökéletes az olyan nagy testfelületek gyors kezeléséhez, mint a lábak, karok és a has. Az ívelt forma követi a test formáját és gondoskodik az optimális érintkezésről a bőrrel. A tartozékok csatlakoztatásával a készülék automatikusan elindítja az adott testfelülethez megfelelő egyéni kezelést. A villanóablak mérete 4,1 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Tartozék az arcra

Az arcon található szőrszálak gyengéd mégis hatékony kezeléséhez ezt a tartozékot nagy gondossággal tervezték egy sík ablakkal, amely gondoskodik a precíz munkavégzésről a felső ajkak, áll és orca területén. A tartozék egy extra beépített szűrővel rendelkezik, amely a készülékhez történő csatlakoztatáskor automatikusan kiválasztja a fényerőt így az még inkább alkalmasa nemkívánatos arcszőr eltávolításához.  A villanó ablak mérete 2 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Fájdalom és irritáció nélkül

A Philips Lumea készüléke gyengéd fény impulzusokat küld a szőrtüszőkbe. Ezek a fény impulzusok stimulálják a szőrtüszőket, hogy az úgynevezett alvó szakaszba lépjenek (a 3 szőrnövekedési fázis egyike). Ennek eredményeként a szőrszálak maguktól kihullanak illetve nem nőnek ki újra. A beépített fényszűrő biztonságos és hatékony használatot nyújt még a legvékonyabb bőrrétegen is beleértve az arcot.Élvezd a szőrmentes életetakár 6 hónapig.*

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Mobilalkalmazás

A Lumea mobilalkalmazás ingyenesen letölthető és számos egyedi és testre szabható használati módot kínál az IPL készülékhez - mindezt kizárólag Neked. Ez az alkalmazás a saját személyi tanácsadód, hiszen gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a Lumea készülékből annak megfelelő használatával, hosszan tartó végeredménnyel. Az alkalmazás segítségével személyre szabott kezelési tervet készíthetszmindentestrészedhez, így tippekkel és tanácsokkal lát el a kezelésekhez. Neked csak annyi a dolgod, hogy rendszeresen ellenőrzöd az alkalmazást és azemlékeztetőket.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Vezetékes vagy vezeték nélküli használat

A Philips Lumea Prestige készüléket kényelmesen használhatod kábellel vagy akár anélkül is. Amennyiben teljes mozgásszabadságra vágysz, használd kábel nélkül. Hogy ha használat közben lemerül, egyszerűen bedughatod a készüléket egy konnektorba és zavartalanul használhatod tovább.

Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Nincsenek kiegészítők vagy cserélhető alkatrészek

A Philips Lumea Prestige egy komplett megoldás, amelyet használatra készen szállítanak. Nincsen szükséged további tartozékokra, gélre vagy semmilyen cserélhető alkatrészre.

Bizonyított hosszú távú hatékonyság

Objektív tanulmányok kimutatták, hogy már 3 kezelés után legalább 92%-os mértékben csökkent a szőrnövekedés.** Végezd az első 4 kezelést kéthetente. Ezt követően elérheted a kívánt eredményt. Az eredmények megőrzéséhez ismételd a kezelést 4 hetente. 8 kezelés után a bőröd akár 6 hónapig megőrzi simaságát.*

Hosszan tartó hatás

Sokféle szőr- és bőrtípusra alkalmas

A Philips Lumea rendkívül hatékonyan, könnyen és számos szőrzet- illetve bőrtípuson működik. Eredményes a természetesen szőke, barna és fekete szőrzeten, és a nagyon világostól egészen a sötétbarna bőrtónusokon is. A többi IPL alapú technológiához hasonlóan a Philips Lumea készüléke nem alkalmas a világosszőke vagy vörös szőrzettel, illetve a nagyon sötétbőrtónussalrendelkező felhasználók számára, hiszen nagy kontraszt szükséges a szőrzet pigmentje és a bőrtónus között!

Számos szőr- és bőrtípusra alkalmas
Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI950/00

Technikai specifikáció

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Testre

Karok, lábak, has

Arcra

Áll, felső ajak, orca

Érzékeny területekre

Hónalj, bikinivonal

HASZNÁLATI MÓD

"Shift& Flash"

A gyors és könnyű használat érdekében

"Stamp&Flash"

A biztonságos használatért

Használd vezetékkel vagy anélkül

Használd vezetékkel vagy anélkül

ALKALMAZÁSI IDŐ

Lábszár

8,5 perc

Hónalj

2,5 perc

Bikinivonal

2 perc

Arc

1,5 perc

Biztonság és beállítások

Integrált UV szűrő

Véd az UV sugárzástól

5 fényenergia-beállítás

Bőrtípus szerint állítható

Integrált biztonsági rendszer

Megakadályozza a nemkívánatos villanásokat

Bőrtónus érzékelő

Érzékeli a bőr tónusát

SmartSkin érzékelő

Megfelelő, igény szerint állítható kezelés

További részletek

* átlagosan 78%-os csökkenés tapasztalható a lábon található szőr esetében egy teljes kezelési ciklust követően (12 kezelés) egy Hollandiában és Ausztriában 48 nő részvételével indított objektív tanulmány alapján. A tanulmányt a Philips végezte.


**a lábon mért érték alapján az 55 főből álló nőből 27 ért el 92%-ot vagy többet. A tanulmányt a Philips végezte.


4,7
21 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus IPL

Terület

Terület Arc, Láb, Intim, Hát, Test

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő
Csiszolófejek száma 2
Fejek száma 1
Csomag tartalma Feltét(ek), Tok/tartó
Cserélhető fejek száma 2

Típus

Típus Női

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Tápellátás Hálózati, Akkumulátoros

Funkciók és jellemzők

Cserélhető fejek száma 2
Villanások száma 250 000
Üzemmódok száma 5
Egyéb jellemzők és funkciók Bőrtónus érzékelő
Kód:  EAT2070h
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  BRI950/00
WEB15