Oldal frissítése

Philips L2BO

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips L2BO

Philips L2BO
Philips L2BO
Nagy felbontású audio

Hifi audio és kiváló minőségű

Headset Fidelio L2 csatlakoznak a legigényesebb hangzás és kényelem, így várva autentikus hangzás. Mesteri technikai kialakítás biztosítja a természetes hangzás, amely a leginkább hű az eredetihez. A hosszan tartó kényelem, a tökéletes kivitelezés.

Neodímium hangszóró van egy lyuk a közepén, amely kiemeli a középső és az alsó frekvenciákat. Ily módon teremt akusztikus energiát, hogy hozza egyszerre nagyobb és szabályozott basszus és kristálytiszta közepén hangok.

tökéletes építési

Alumínium párnák, kiválasztva a szilárdságot, csökkenti a nem kívánt vibráció és rezonancia. Ezek csatlakozik egy műanyag réteg, úgy, hogy a fejhallgató még mindig stabil. Ennek eredményeként, a leghatékonyabban csillapítja a rezgéseket, precíz és éles hang.

Ferde hangszóró, ami a természetes szög a fül irányítja hangot közvetlenül a hallójáratba. Ez azt jelenti, hogy csökkenti a torzítást, amely akkor jelentkezik, amikor a tükörképe hang a külső fül, és létrehoz egy reálisabb hang és kényelmet.

Philips L2BO
Nagy zaj szigetelés
Philips L2BO
ergonómikus formájú

hangolt fülkagylók

Minden felhasznált anyagok a fejhallgató Fidelio L2 gondosan választják ki, hogy a hosszú távú hallgatási kényelem. Fényűző habszivacs párnák formaemlékezettel ergonómiailag tökéletes illeszkedést. Ezen kívül, a hab tökéletes alakú alakja szerint a fül, létrehoz egy pecsétet, amely megőrzi a legjobb basszust és csökkenti a nem kívánt környezeti hangokat.

Tartalmaz egy univerzális távvezérlő, mikrofon, 6,3 mm-es adapterrel és tokkal.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JPI839a2
Termékszám:  L2BO/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15