Oldal frissítése

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E

Kiegészítők a termékhez

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E

A Phillips Smart Home Kitben 2 E24 izzó Hue Bridge-csal, egy vezeték nélküli Phillips Hue mozgásérzékelő EU és egy Yale Sync riasztó készlet IA-311 található. Merüljön el az huzal nélküli vezérlésben otthonában, és élvezze a tökéletes hangulatot a kanapé kényelméből.

Az izzókészlet, a Hue Bridge és a távirányító főbb jellemzői

  • A Philips Hue izzók mobiltelefonnal, órával és hanggal is vezérelhetők
  • 16 millió színt és a fehér 50 árnyalatát kapja.
  • A Philips Hue kommunikál a Hue barátaival
  • A Philips Hue 3.0 mobilalkalmazás is elérhető.
  • A Philips Hue mozgásérzékelő EU érzékelési szöge 5 m távolságból akár 100° is lehet.
  • A Yale Sync riasztókészlet IA-311 jelzési tartománya akár 40 egységig terjedhet.
  • 100 dB-es szirénával van felszerelve

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag

Intelligens vezeték nélküli izzó készlet Philips Hue az egyik olyan intelligens lámpa, amely mobiltelefonnal, órával és hanggal vezérelhető. A készlet két E27 izzót és egy Hue Bridge-et tartalmaz. Mostantól fehér és színes világítást választhat, szinkronizálva a világítást a zenével, filmekkel és játékokkal. A színes világítás akár 16 millió színt és a fehér több mint 50 árnyalatát kínálja. A Philips Hue fényerősség-szabályozást, időzítőt, fényprofilokat, fényerőszabályozást és még sok mást kínál. Kompatibilis az Amazon Alexa, az Apple Homekit, a Google Assistant és a Microsoft Cortana rendszerekkel. A Philips Hue kommunikál számos Hue barátjával, például az IFTTT-vel, a Nesttel, a Samsung Smart Things-szel és a Razer Chroma-val. A Philips Hue 3.0 alkalmazás is elérhető a világítás távvezérléséhez és egyedi profilok beállításához.

Philips Hue mozgásérzékelő EU

Add Philips Hue mozgásérzékelő a nagyobb kényelem, a nyugalom és az energiatakarékosság érdekében. A kompakt és vezeték nélküli, elemmel működő érzékelő bárhol elhelyezhető otthonában. Programozza az érzékelőt úgy, hogy automatikusan világítson, amikor belép a szobába. A hangszínt és az intenzitást pontosan úgy állíthatja be, ahogyan szeretné. Az érzékelési szög akár 100° 5 méteren belül. Minden beállításhoz Philips Hue Bridge szükséges.

Yale Sync riasztó készlet IA-311

Teljesen vezeték nélküli rendszer Yale szinkronizált riasztó IA-311 3 alapvető biztonsági eszközt tartalmaz, amelyek tökéletesen megvédik otthonát a tolvajoktól. A széles lefedettségnek köszönhetően a 200 méteres jeltartománynak köszönhetően könnyedén biztosíthatja a kertben vagy a szomszédos ingatlanon található tárgyakat. Ezenkívül az egyes eszközök távolról is vezérelhetők a Yale Home mobilalkalmazáson keresztül, amely képes biztonsági értesítéseket küldeni a mobileszközre.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  PhilYale2BUN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05