Oldal frissítése

Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit

4,9 38 értékelés

Philips Hue Fehér Ambiance 9.5 W A60 Starter Kit

Vezéreld a megvilágítást bárhonnan. A Philips Hue készlet természetes, szabályozható fehér fénnyel érkezik, amelyet telefonodról is vezérelhetsz. A Starter kit a változtatható színhőméréskletű LED izzók mellett vezeték nélküli szabályozót és Hue Bridge hidat is tartalmaz, amelyhez akár 50 izzó és fényforrás csatlakoztatható a Philips Hue sorozatból. A Hue természetes, meleg fehér fényt kínál széleskörű felhasználással. A fény típusát kedved szerint szabályozhatod.

Vezeték nélkül a Philips Hue-vel

A Philips Hue megvilágítás az energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológián alapszik, amely a megvilágítás szabályozására szolgál. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény beállításainak fokozatos megváltoztatását. A Hue így akár ébresztőként is használható. Amennyiben szinkronizálod a Philips Hue megvilágítás hídját és iOS 9 vagy magasabb okos készülékedet, a megvilágítást vezeték nélkül is vezérelheted otthonod bármelyik szegletéből. A rendszer állandóan új funkciókkal és javításokkal bővül. A szoftver és a frimver aktualizációi vezeték nélkül és problémamentesen történnek, egyenesen a Hue termékbe. Állítsd be a megvilágítást elképzelésed szerint.

A jelenlét szimulációja

Amennyiben késő estig dolgozol, a megvilágítást távolról is be- és kikapcsolhatod, így úgy fog tűnni, hogy otthon vagy, amikor valójában nem is. Próbáld ki a fény finom tompítását - nem túl fényes, nem túl sötét - pontosan elképzelésed szerint. A csomagolásban található izzók 25 000 óra garantált élettartammal rendelkeznek.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa

Foglalat

Foglalat E27

Csomag

Darabszám a csomagban 2 db

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás

További tulajdonságok

További tulajdonságok Smart, Mobilalkalmazás

Feszültség és energiafogyasztás

Energiafelhasználás 9,5 W

Típus és forma

Izzó típusa LED
Forma Reflektor

Méret

Átmérő 43 mm
Hossz 110 mm

Sorozat

Sorozat White ambiance
Kód:  ESO2557n53
Termékszám:  929001200101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10