Oldal frissítése

Philips Hue vezeték nélküli fényerő-szabályozó készlet

Kiegészítők a termékhez

Philips Hue vezeték nélküli fényerő-szabályozó készlet

Philips Hue wdk lrk egy intelligens vezeték nélküli világítási rendszer, amely okostelefonjának, órájának vagy hangjának használatával irányíthatja otthona minden fénysugárját. Hozza létre a megfelelő légkört a nap minden pillanatához.Kezdje el a Philips Hue vezeték nélküli fényerő-készlettel, és élvezze a szobában az egyszerű, teljesen vezeték nélküli fényerőt. A rendszer kicsomagolás után azonnal működik.

A Philips Hue dimmer wdk lrk főbb jellemzői

  • Teljes irányítás telefonon keresztül
  • A Philips Hue dimmer egyszerű vezérlése okostelefon vagy intelligens óra segítségével
  • Hangvezérlés különféle hangsegédek segítségével
  • Bárhonnan vezérelheti saját apartmanjában a lámpákat
  • Okos rendszer a természetes és intuitív világításvezérléshez
  • Egyszerre akár 10 fényt vezérelhet
  • Vezeték nélküli és teljesen működőképes rendszer távolról
  • Intuitív és természetes fény tompítása
  • A Philips Hue Light receptkészletben és a Philips Hue Wireless tompítókészletben

Távolról csatlakoztasson a Philips Hue készülékhez

A Philips Hue wdk lrk fényerőszabályzó bárhova felszerelhető otthonában, mivel szinte úgy működik, mint egy klasszikus kapcsoló. Vezessen akár 10 fényt egy tompított fényforrással, vagy csatlakoztasson mindent a Hue Bridge-hez, amely lehetővé teszi egyéb intelligens szolgáltatások használatával a rendszer kibővítését még sok más lehetőséggel. A lámpákat otthona kényelméből vagy távolról vezérelheti, például munkából vagy egzotikus nyaralóhelyéből.

Mondd, hallgatok!

A Philips Hue hangvezérlőkkel vezérelhető, például az Amazon Alexa, az Apple Homekit, a Google Assistant és a Microsoft Cortana. A Philips Hue rendszer egyszerű irányításának másik módja egy mozgásérzékelő vagy vezérlő. Mindig egyszerűen és teljesen intuitív módon állítja be a fényerőt és még sok más szempontot. A Philips Hue lámpák csatlakoztathatók más otthoni intelligens eszközökhöz. Ellenőrizze a hivatalos Philips Hue alkalmazást, amelyet kifejezetten az összes igény kielégítésére terveztek.

Kód:  PHL19038nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10